Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το ντεμπούτο του Μπέιλ προκαλεί... ανησυχίες στον Πικέ

Το ντεμπούτο του Μπέιλ προκαλεί… ανησυχίες στον Πικέ

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης θα κάνει το Σάββατο ο Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Ουαλός σούπερ σταρ, η μεταγραφή του οποίου από την Τότεναμ άγγιξε τα 100 εκατ. ευρώ (!), θα είναι στην αποστολή της «βασίλισσας» για το ματς στην έδρα της Βιγιαρεάλ. Στο μεταξύ, ο Ισπανός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, μιλώντας στο «Sky Sports», χαρακτήρισε δύσκολο τον πρώτο μήνα του Μπέιλ στη Μαδρίτης, εξηγώντας πως κανείς δεν ξέρει πως θα προσαρμοστεί το νέο αστέρι της ομάδας.

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης θα κάνει το Σάββατο ο Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Ουαλός σούπερ σταρ, η μεταγραφή του οποίου από την Τότεναμ άγγιξε τα 100 εκατ. ευρώ (!), θα είναι στην αποστολή της «βασίλισσας» για το ματς στην έδρα της Βιγιαρεάλ.

Και οι δύο ομάδες έχουν από τρεις νίκες και φυσικά ο διεθνής ακραίος μέσος θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ο τεχνικός των «μερένχες», Κάρλο Αντσελότι, ενδέχεται να τον χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα και πάνω από πέντε χιλιάδες φίλαθλοι της Ρεάλ θα ταξιδέψουν στην έδρα της Βιγιαρεάλ για να θαυμάσουν το νέο μεγάλο αστέρι της ομάδας τους.

Πικέ: «Δύσκολη η ζωή στη Ρεάλ…»

Στο μεταξύ, ο Ισπανός αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, μιλώντας στο «Sky Sports», χαρακτήρισε δύσκολο τον πρώτο μήνα του Μπέιλ στη Μαδρίτης, εξηγώντας πως κανείς δεν ξέρει πως θα προσαρμοστεί ο 24χρονος Ουαλός σε αποδυτήρια όπως αυτά της «Βασίλισσας» με την παρουσία του Ρονάλντο και του Μπενζεμά.

Παράλληλα, ο Ισπανός μπακ ευχήθηκε ο Μπέιλ να παίξει καλά, αλλά τόνισε το άγχος που υπάρχει σε μια ομάδα όπως η Ρεάλ: «είναι μια δύσκολη ζωή».

«Ποτέ δεν ξέρεις πως θα προσαρμοστείς σε αποδυτήρια όπως αυτά της Ρεάλ με τόσους σταρ όπως ο Ρονάλντο και ο Μπενζεμά. Ελπίζω να παίξει καλά αλλά θα δούμε. Ο πρώτος μήνας θα είναι πολύ δύσκολος μετά θα είναι πιο χαλαρός. Η Ρεάλ είναι μια τεράστια ομάδα, ένας μεγάλος σύλλογος. Όλοι θέλουν να ξέρουν κάτι για τους παίκτες, όπως και για τον Μπέιλ. Όταν παίζεις για μια σπουδαία ομάδα όπως η Ρεάλ, έχει πολύ πίεση γιατί πρέπει να κερδίζεις κάθε παιχνίδι, είναι μια δύσκολη ζωή», είπε ο Πικέ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024