Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ισόπαλη η ΑΕΚ με την Ομόνοια στο φιλικό του ΟΑΚΑ

Ισόπαλη η ΑΕΚ με την Ομόνοια στο φιλικό του ΟΑΚΑ

Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε μπροστά στο κοινό της η ΑΕΚ, ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ομόνοια στο ΟΑΚΑ. Η Ενωση προηγήθηκε στο 75΄ με πέναλτι που κέρδισε ο Πόποβιτς από τον Σερφά και εκτέλεσε ο Ντακόλ και η κυπριακή ομάδα ισοφάρισε στο 81΄ με τον Μαρκολίνι και ύστερα από λάθος του Βούρα.

Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε μπροστά στο κοινό της η ΑΕΚ, ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ομόνοια στο ΟΑΚΑ.

Η «Ενωση» προηγήθηκε στο 75΄ με πέναλτι που κέρδισε ο Πόποβιτς από τον Σερφά και εκτέλεσε ο Ντακόλ και η κυπριακή ομάδα ισοφάρισε στο 81΄ με τον Μαρκολίνι και ύστερα από λάθος του Βούρα.

«Γενικά μέχρι το 80ό λεπτό όπου δεχτήκαμε το γκολ η εικόνα μας ήταν καλή. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποια προβλήματα στο κέντρο, όμως στο δεύτερο τα διορθώσαμε, πιέσαμε ψηλά και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις. Σημαντικό όμως ήταν η διάθεση που έδειξαν οι παίκτες που βρίσκουν σιγά σιγά τα πατήματα τους» δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕ, Τραϊανός Δέλλας και συμπλήρωσε:

«Μην ξεχνάμε ότι κάποια παιδιά έπαιξαν πρώτη φορά σε αυτό το γήπεδο ,μπροστά στον κόσμο, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε αποφασίσει να δουλέψουμε με αυτά τα παιδιά, σε δύο γκρουπ. Νομίζω ότι θα υπάρχει χρόνος να δουλέψουμε μαζί τους και στην συνέχεια να μας βοηθήσουν».

ΑΕΚ: Βούρας, Γεωργέας (82′ Παυλής), Πεταυράκης (66′ Τσουμάγκας), Ρόβας (86′ Παληαρούτας), Σταθάκης (75′ Τζανετόπουλος), Κορδέρο, Ανάκογλου, Ράμα (59′ Ποπόβιτς), Πλατέλλας (83′ Τσουκαλάς), Ντακόλ, Μπρέσεβιτς (66′ Τσούπρος).

ΟΜΟΝΟΙΑ: Μορέιρα, Σκαραμοτσίνο, Αλάμπι, Αντράντε, Μπεμπά, Μαργκάτσα, Αγκουιάρ, Τέιλορ, Γκίκιεβιτς, Θεράποντος, Σερφά. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Μενγκόλο, Μπρούκς, Μαρκολίνι, Αλίπιο, Χατζηβασίλης, Φιλιώτης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024