Πρεμιέρα της ταινίας Rush, με θέμα το ατύχημα του Niki Lauda
Μια νέα ταινία θα προβληθεί σύντομα στις κινηματογραφικές αίθουσες, με θέμα τη Formula 1 και το ατύχημα που κατέστρεψε το πρόσωπο του Niki Lauda.
Η πρεμιέρα της ταινίας Rush, έγινε τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο. Επικεντρωμένη κυρίως στο έτος 1976 και τον έντονο ανταγωνισμό του Niki Lauda με τον James Hunt, η ταινία ασχολείται με το τρομακτικό ατύχημα του Αυστριακού πιλότου στο Nurburgring. Ένα ατύχημα που του κατέστρεψε το πρόσωπο.
Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Ron Howard. Τον Niki Lauda υποδύεται ο γεννημένος στην Βαρκελώνη Γερμανός ηθοποιός Daniel Brühl, ενώ ο Αυστραλός Chris Hemsworth, παίζει το ρόλο του James Hunt.
auto.in.gr
- Στάρμερ: Αποδεχθήκαμε αίτημα των ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν βάσεις για αμυντικά πλήγματα κατά ιρανικών πυραύλων
- Ρόμα-Γιουβέντους 3-3: Ο Γκάτι μπήκε στο 88’ και στο 90-+3’ «πάγωσε» τους γηπεδούχους
- Ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον ψάχνει τα Adidas παπούτσια του σε μια νέα καμπάνια – Μήπως του τα έκλεψε η Κένταλ Τζένερ;
- Τέξας: Ενδείξεις «τρομοκρατίας» βλέπει το FBI στην ένοπλη επίθεση στο μπαρ του Όστιν
- Μεγάλη φωτιά σε ναυτική εγκατάσταση των ΗΠΑ στο Μπαχρέιν
- «Ανακουφισμένος» ο Φρίντριχ Μερτς για το τέλος του καθεστώτος του Ιράν – «Δεν είναι ώρα για κήρυγμα», λέει
