Πρεμιέρα της ταινίας Rush, με θέμα το ατύχημα του Niki Lauda
Μια νέα ταινία θα προβληθεί σύντομα στις κινηματογραφικές αίθουσες, με θέμα τη Formula 1 και το ατύχημα που κατέστρεψε το πρόσωπο του Niki Lauda.
Η πρεμιέρα της ταινίας Rush, έγινε τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο. Επικεντρωμένη κυρίως στο έτος 1976 και τον έντονο ανταγωνισμό του Niki Lauda με τον James Hunt, η ταινία ασχολείται με το τρομακτικό ατύχημα του Αυστριακού πιλότου στο Nurburgring. Ένα ατύχημα που του κατέστρεψε το πρόσωπο.
Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Ron Howard. Τον Niki Lauda υποδύεται ο γεννημένος στην Βαρκελώνη Γερμανός ηθοποιός Daniel Brühl, ενώ ο Αυστραλός Chris Hemsworth, παίζει το ρόλο του James Hunt.
auto.in.gr
- Ισπανία: Συγκλονίζει η 6χρονη που επέζησε από τη σιδηροδρομική τραγωδία – Νεκροί οι γονείς της, ο αδελφός της και ο ξάδελφός της
- Κ. Τσουκαλάς: «Σκοταδιστική» η άποψη της Καρυστιανού για τις αμβλώσεις, λέει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ
- Η Θύρα 13 «ξέσπασε» με Αλαφούζο και παίκτες: «Είσαι η ντροπή της ιστορίας – Βαριά η φανέλα του Παναθηναϊκού»
- Γροιλανδία: Η Δανία στέλνει επιπλέον στρατό στο νησί – «Αν εισβάλει ο Τραμπ θα γίνει πόλεμος»
- IHSANE Μια παράσταση των Ballet du Grand Théâtre de Genève & Eastman στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
- Η Σκιάθος εγκαινιάζει το μεγαλύτερο αθλητικό έργο που έχει γίνει ποτέ στο νησί
