Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με Τζορτζ Κλούνεϊ, Σάντρα Μπούλοκ και 3D η έναρξη του Φεστιβάλ Βενετίας

Με Τζορτζ Κλούνεϊ, Σάντρα Μπούλοκ και 3D η έναρξη του Φεστιβάλ Βενετίας

Με εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα η Σάντρα Μπούλοκ και με διάθεση αστεϊσμού με τον συμπρωταγωνιστή της Τζορτζ Κλούνεϊ, οι δυο ηθοποιοί άνοιξαν το 70ό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας με την ταινία τους Gravity, η οποία προβλήθηκε σε 3D και έλαβε πολύ καλές κριτικές.

Με εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα η Σάντρα Μπούλοκ και με διάθεση αστεϊσμού με τον συμπρωταγωνιστή της Τζορτζ Κλούνεϊ, οι δυο ηθοποιοί άνοιξαν το 70ό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας με την ταινία τους Gravity, η οποία προβλήθηκε σε 3D και έλαβε πολύ καλές κριτικές.

Στο Gravity δύο αστροναύτες μένουν αποκομμένοι στο διάστημα όταν το σκάφος τους καταστρέφεται.

«Το κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας προσγειώνεται με ένα λαμπερό θρίλερ στην πρεμιέρα του που θέλει τη Σάντρα Μπούλοκ και τον Τζορτζ Κλούνεϊ να παραδέρνονται στο διάστημα και τον Αλφόνσο Κουαρόν να διευθύνει αριστοτεχνικά το πλοίο» γράφει ο Guardian.

«Προσπαθήσαμε να είμαστε όσο πιο ακριβείς γινόταν, χωρίς να προσποιούμαστε ότι γυρίζαμε ντοκιμαντέρ, προκειμένου να έχουμε λίγη ελευθερία. Ζητήσαμε τη συμβουλή αστροναυτών, ανθρώπων που είχαν πάει στο διάστημα, καθώς και ειδικών στη μηχανική. Αλλά οι πιο σημαντικοί ήταν οι ειδικοί στην απλή φυσική, των οποίων η δουλειά ήταν να προσπαθήσουν να μας εξηγήσουν πως τα πράγματα δρουν και αντιδρούν στο διάστημα, μια κατάσταση τελείως διαφορετική» είπε ο σκηνοθέτης, Αλφόνσο Κουαρόν σε συνέντευξη Τύπου στη Βενετία.

Η Σάντρα Μπούλοκ δήλωσε ότι βρήκε τον ρόλο πολύ απαιτητικό σωματικά και ότι γυμνάστηκε σκληρά πριν τα γυρίσματα επειδή δεν ήθελε να καταρρεύσει στη διάρκεια της παραγωγής.

Στην ταινία ερμηνεύει μια αστροναύτη που έχει χάσει πρόσφατα την κόρη της. «Οι άνθρωποι που ζουν την απώλεια μεταλλάσσονται σωματικά. Ήθελα να χάσω οτιδήποτε είναι θηλυκό και μητρικό. Όσο γυμναζόμουν, τόσο έβλεπα ότι το σώμα μου αλλάζει. Ήθελα να το φτάσω σε σημείο να μοιάζει με μηχανή» ανέφερε η ηθοποιός.

«Τα τελευταία 15 χρόνια τουλάχιστον, αναζητώ καλά σενάρια και ύστερα ψάχνω να βρω τι μπορώ να κάνω με αυτά» είπε ο Κλούνεϊ και στη συνέχεια αστειεύτηκε: «Στην ταινία αυτή, υπάρχουν μόνο δύο ρόλοι και η Σάντι είχε τον άλλο. Οπότε έμενε μόνο αυτός για μένα».

Παρά τον μικρότερο ρόλο του στο Gravity, ο Τζορτζ Κλούνεϊ συγκέντρωσε τα βλέμματα στη συνέντευξη Τύπου. Απέφυγε να τοποθετηθεί για μία πιθανή αμερικανική επέμβαση, λέγοντας: «Ήλπιζα ότι θα με ρωτήσετε την άποψή μου για την επιλογή του Μπεν Άφλεκ ως Μπάτμαν, αλλά δεν το κάνατε».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο πρότζεκτ που βοήθησε να ιδρύσει, το οποίο χρησιμοποιεί εικόνες δορυφόρων για να καταγράψει πράξεις πολέμου στο Σουδάν και στο Νότιο Σουδάν.

Μιλώντας γι’ αυτό στη Βενετία, είπε ότι το Satellite Sentinel βοήθησε στη μείωση της βίας, στη διάρκεια της ημέρας.

Το Φεστιβάλ Βενετίας θα διαρκέσει έως τις 7 Σεπτεμβρίου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024