Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάθημα για τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη

Μάθημα για τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη

Τρεις πολύτιμους βαθμούς, πήρε ο Πανιώνιος και μάλιστα με το ευρύ 3-0 επί του Παναθηναϊκού, που αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να καλύψει τις αδυναμίες του. Οι «πράσινοι» είχαν την κατοχή μπάλας, ωστόσο δεν μπόρεσαν να είναι ούτε δημιουργικού, ούτε όμως και αποτελεσματικοί. Τα τέρματα των «κυανέρυθρων» πέτυχαν οι Αραβίδης (40`), Κολοβός (71`) και Μαρινάκης (87` αυτογκόλ).

Τρεις πολύτιμους βαθμούς, πήρε ο Πανιώνιος και μάλιστα με το ευρύ 3-0 επί του Παναθηναϊκού, που αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να καλύψει τις αδυναμίες του. Οι «πράσινοι» είχαν την κατοχή μπάλας, ωστόσο δεν μπόρεσαν να είναι ούτε δημιουργικού, ούτε όμως και αποτελεσματικοί.

Τα τέρματα των «κυανέρυθρων» πέτυχαν οι Αραβίδης (40`), Κολοβός (71`) και Μαρινάκης (87` αυτογκόλ).

Οι παίκτες των δύο ομάδων προτίμησαν να δώσουν βαρύτητα στην αμυντική λειτουργία, με αποτέλεσμα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα η μπάλα να παίζεται στην μεσαία γραμμή. Καμία ομάδα δεν κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της και οι όποιες προσπάθειες σταματούσαν έξω από τις δύο περιοχές.

Κάπως έτσι φτάσαμε στο 40ο λεπτό, όταν ο Χρήστος Αραβίδης, πήρε την μπάλα από τον Κολοβό, έξω από την περιοχή, απέφυγε με προσποίηση τον Κουτρουμπή και με αριστερό «κεραυνό» δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Καπίνο, δίνοντας προβάδισμα στους «κυανέρυθρους».

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Μπεργκ αντικατέστησε τον Λαγό και στο 48` λίγο έλειψε να ισοφαρίσει. Ο Καρέλης έκανε σέντρα από τα αριστερά, ο Μπαϊράμι βρήκε με κεφαλιά τον Σουηδό στο ύψος του πέναλτι, αλλά το «βολ-πλανέ» του έμπειρου επιθετικού, δεν είχε αποτέλεσμα, καθώς η μπάλα έφυγε ψηλά πάνω απ την εστία του Γιαννακόπουλου.

Στο 63` σημειώθηκε άλλη μία αξιόλογη φάση για τον Παναθηναϊκό, όταν ο Μπαϊράμι βρήκε με κάθετη μπαλιά τον Μπεργκ στην μικρή περιοχή του Πανιωνίου. Ο Σουηδός προσπάθησε να «τσιμπήσει» την μπάλα, αλλά ο Γιαννακόπουλος απομάκρυνε τον κίνδυνο με πολύ καλή επέμβαση, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του. Κι ενώ ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να πιέσει για να ισοφαρίσει, ήρθε το 2-0 από τον Πανιώνιο στο 71ο λεπτό.

Ο Κολοβός πήρε την μπάλα στο ύψος της περιοχής και αριστερά, στριφογύρισε αποφεύγοντας τον Μαρινάκη και με έξυπνο πλασέ στην απέναντι γωνία, διπλασίασε τα τέρματα των «κυανέρυθρων», που πήραν μία σημαντική νίκη, απέναντι σ΄έναν «χλωμό» Παναθηναϊκό, καθώς στο 87` ο Αραβίδης με κοντινό πλασέ από παράλληλη σέντρα από δεξιά του Κούρντι, «υποχρέωσε» τον Μαρινάκη σε αυτογκόλ για το τελικό 3-0.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Παντελής): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος, Κολοβός (80` Πάνος), Μενδρινός, Λάζνικ (67` Καλτσάς), Παντίδος, Παναγιωτούδης (58` Ντούνης), Αραβίδης, Μητρόπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Κουτρουμπής, Μέντες, Λαγός (46` Μπεργκ), Ζέκα, Μπαϊράμι (84` Αμπέϊντ), Μαρινάκης, Καρέλης (67` Μουζακίτης), Νάνο, Σίλντελφελντ, Ντίνας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024