Νέες παραβιάσεις του εναέριου χώρου από τουρκικά αεροσκάφη
Ένας σχηματισμός αποτελούμενος από έξι τουρκικά αεροπλάνα και ένα μεμονωμένο αεροπλάνο τύπου CN-235 εισήλθαν την Πέμπτη στην περιοχή του Βορείου και Νοτιοανατολικού Αιγαίου. Τα τουρκικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν δύο παραβάσεις των Κανόνων Εναέριας Κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών και δύο παραβιάσεις του Ελληνικού Εναέριου Χώρου, ανακοίνωσε το το ΓΕΕΘΑ.
Ένας σχηματισμός αποτελούμενος από έξι τουρκικά αεροπλάνα και ένα μεμονωμένο αεροπλάνο τύπου CN-235 εισήλθαν την Πέμπτη στην περιοχή του Βορείου και Νοτιοανατολικού Αιγαίου.
Τα τουρκικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν δύο παραβάσεις των Κανόνων Εναέριας Κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών και δύο παραβιάσεις του Ελληνικού Εναέριου Χώρου, ανακοίνωσε το το ΓΕΕΘΑ.
«Όλα τα αεροσκάφη, εκ των οποίων τα δύο ήταν οπλισμένα, αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική» προσθέτει η ανακοίνωση.
- Πάνω από τους Φούρνους πέταξαν έξι τουρκικά μαχητικά
- Υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω από τους Φούρνους Ικαρίας
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Διαψεύδει ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος τα περί εκτόξευσης ιρανικών πυραύλων προς την Κύπρο
- Ο Κόντης και η… παρερμηνεία για τον Παναθηναϊκό
- Τέμπη: «Όσο αναπνέω θα παλεύω για να μπουν φυλακή όσοι φταίνε» – Συγκλονίζει η Άλμα Λάτα που έχασε την κόρη της
- Αμερικανικές βάσεις: Πού βρίσκονται οι σημαντικότερες σε Μέση Ανατολή και Ευρώπη – Πόσες έχει η Ελλάδα και η Κύπρος
- Ιράν: Τι λένε Έλληνες που βρίσκονται σε Άμπου Ντάμπι, Ντόχα και Μπαχρέιν
- Από την Κοιλάδα των Βασιλέων στα μικρόφωνα του BBC: Η αποκάλυψη του Τουταγχαμών έπειτα από 3.300 χρόνια σιωπής


