Ξεκινά από το ΤΑΙΠΕΔ η διαδικασία πώλησης της ROSCO
Την έναρξη διεθνούς διαγωνισμού για την απόκτηση ποσοστού 100% του μετοχικού κεφαλαίου της Ελληνικής Εταιρίας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού ΑΕ (ΕΕΣΣΤΥ ή ROSCO) που κατέχει το ΤΑΙΠΕΔ, ανακοίνωσε το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου. Η διαγωνιστική διαδικασία προβλέπεται να διεξαχθεί σε δύο φάσεις.
Την έναρξη διεθνούς διαγωνισμού για την απόκτηση ποσοστού 100% του μετοχικού κεφαλαίου της Ελληνικής Εταιρίας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού ΑΕ (ΕΕΣΣΤΥ ή ROSCO) που κατέχει το ΤΑΙΠΕΔ, ανακοίνωσε το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η διαγωνιστική διαδικασία προβλέπεται να διεξαχθεί σε δύο φάσεις.
Αρχικά θα υποβληθεί εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους ενδιαφερόμενους επενδυτές και στη συνέχεια θα κατατεθούν δεσμευτικές οικονομικές προσφορές από τους προεπιλεγέντες υποψηφίους.
Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι του ΤΑΙΠΕΔ για το έργο είναι η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδας και η Kantor Management Consultants, νομικοί σύμβουλοι η δικηγορική εταιρεία Hogan Lovells International LLP και το δικηγορικό γραφείο M.& Π. Μπερνίτσα και τεχνικός σύμβουλος η Louis Berger S.A.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Κλέλια Ανδριολάτου: Φωτογραφίζονται στα γυρίσματα του Maestro
- Χανταϊός: Σε επιφυλακή οκτώ χώρες για πιθανή διασπορά μέσω επιβατών στο κρουαζιερόπλοιο MV Hondius
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια για το 3-1 και την πρόκριση στο Final-4
- Το Ελ Νίνιο θα κάνει το 2027 την πιο καυτή χρονιά;
- Ο Ρονάλντο μέτοχος σε εταιρείας 4 δισεκατομμυρίων!
- Λυσιστράτη: Η ξεκαρδιστική όπερα του Σταμάτη Κραουνάκη στο Ηρώδειο

