Περίπου 150 φωτιές το τριήμερο, σε ύφεση τα μέτωπα σε Ηλεία και Ανδρο
Σε ύφεση είναι από το απόγευμα της Δευτέρας οι πυρκαγιές που είχαν εκδηλωθεί στις περιοχές Κλινδιά του νομού Ηλείας και Άνω Πιτροφού Άνδρου. Όπως έγινε γνωστό, οι δύο φωτιές έχουν οριοθετηθεί, όμως οι επίγειες δυνάμεις θα παραμείνουν στα πύρινα μέτωπα καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριημέρου εκδηλώθηκαν συνολικά 149 αγροτοδασικές πυρκαγιές.
Σε ύφεση είναι από το απόγευμα της Δευτέρας οι πυρκαγιές που είχαν εκδηλωθεί στιςπεριοχές Κλινδιά του νομού Ηλείας και Άνω Πιτροφού Άνδρου.
Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, οι δύο φωτιές έχουν οριοθετηθεί, όμως οι επίγειες δυνάμεις θα παραμείνουν στα πύρινα μέτωπα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.
Στην Ηλεία οι χερσαίες και οι εναέριες δυνάμεις αντιμετώπισαν, νωρίτερα το μεσημέρι, αναζωπυρώσεις.
Επί τόπου βρέθηκαν πάνω από 100 πυροσβέστες και περίπου 30 οχήματα, ενώ πραγματοποίησαν ρίψεις νερού πέντε πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.
Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, ένας πυροσβέστης τραυματίστηκε το μεσημέρι στο πόδι και πρόκειται να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Πάτρας.
Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριημέρου εκδηλώθηκαν συνολικά 149 αγροτοδασικές πυρκαγιές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ανακαλείται μη ασφαλές τρόφιμο από τον ΕΦΕΤ
- Τα δεδομένα για τον Ντε Κολό – Το χαμηλό buy out και οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του με τη Βιλερμπάν
- Μαρδοχαίος Φριζής: «Εμπρός!» ήταν το σύνθημά του
- Η Netflix εξαγόρασε το μεγαλύτερο τμήμα της Warner για 72 δισ. δολάρια
- Ακίνητα: Οι αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ – Ποιοι θα πληρώσουν περισσότερο και ποιοι λιγότερο το 2026
- Stoiximan GBL: Ανακοινώθηκε αλλαγή ώρας για έξι αγώνες
