Ένας 60χρονος συνελήφθη για απόπειρα εμπρησμού στη Βαρυμπόμπη
Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 60χρονος, ο οποίος συνελήφθη επ' αυτοφώρω να προσπαθεί να βάλει νέα φωτιά στην περιοχή της Βαρυμπόμπης. Ο συλληφθείς θεωρείται ύποπτος για πρόκληση πυρκαγιών και σε άλλες περιοχές της Αττικής, όπως αυτή που εκδηλώθηκε πριν περίπου έναν μήνα στο Μαρκόπουλο Ωρωπού, ενώ θεωρείται επίσης ύποπτος για τουλάχιστον τρεις πυρκαγιές στην Βαρυμπόμπη.
Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας 60χρονος, ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω να προσπαθεί να βάλει νέα φωτιά στην περιοχή της Βαρυμπόμπης.
Ο συλληφθείς θεωρείται ύποπτος για πρόκληση πυρκαγιών και σε άλλες περιοχές της Αττικής, όπως αυτή που εκδηλώθηκε πριν περίπου έναν μήνα στο Μαρκόπουλο Ωρωπού, ενώ θεωρείται επίσης ύποπτος για τουλάχιστον τρεις -δύο εφέτος και μία πέρυσι- πυρκαγιές στην Βαρυμπόμπη.
Παλαιότερα, δε, είχε κατηγορηθεί για υποθέσεις λαθροϋλοτομίας.
Σύμφωνα με το Βήμα, λίγο προτού εντοπιστεί, ο 60χρονος είχε κόψει την περίφραξη που υπήρχε σε εκείνο το σημείο.
Επέβαινε σε Ι.Χ. χωρίς πινακίδες μέσα στο οποίο βρέθηκαν μπιτόνι βενζίνη και πολλοί αναπτήρες.
Στους αστυνομικούς αρνήθηκε κάθε εμπλοκή και μίλησε για μια «βραδινή βόλτα». Ωστόσο δεν έδωσε πειστικές εξηγήσεις γιατί έκοψε την περίφραξη.
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θα προχωρήσουν σε άρση απορρήτου του κινητού του προκειμένου να διαπιστωθεί πού βρισκόταν το προηγούμενο 24ωρο, αλλά και στις 17 Ιουλίου, όταν εκδηλώθηκαν οι πρώτες πυρκαγιές στην περιοχή της Βαρυμπόμπης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Όταν το ποδόσφαιρο βγαίνει από την αυλή
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [08.02 – 14.02.2026]
- Γερουλάνος: «Το ΠΑΣΟΚ είναι η προοδευτική δύναμη που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα στην Ελλάδα»
- Δύο συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στη Θεσσαλονίκη – Καταδίωξη και σύλληψη 17χρονου οδηγού δικύκλου
- Greek PM Reviews Week, Highlights Reforms and Migration Policy
- Σεντ Τρούιντεν: Big in Japan

