Συλλήψεις στη διάρκεια ελέγχων σε κέντρα διασκέδασης
Συνεχίζονται οι αστυνομικοί έλεγχοι, με τη συνδρομή κλιμακίου της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και επιχειρήσεις στην Κασσανδρεία Χαλκιδικής. Στη διάρκεια των ελέγχων συνελήφθησαν 14 άτομα για διάφορα αδικήματα της ποινικής και φορολογικής νομοθεσίας, ενώ βεβαιώθηκαν 14 παραβάσεις.
Συνεχίζονται οι αστυνομικοί έλεγχοι, μετη συνδρομή κλιμακίου της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και επιχειρήσεις στην Κασσανδρεία Χαλκιδικής.
Στη διάρκεια των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη συνελήφθησαν 14 άτομα για διάφορα αδικήματα της ποινικής και φορολογικής νομοθεσίας, ενώ βεβαιώθηκαν 14 παραβάσεις.
Ειδικότερα, βεβαιώθηκαν έξι παραβάσεις για στέρηση αδείας μουσικών οργάνων, τέσσερις παραβάσεις για στέρηση αστυνομικής άδειας εργασίας, τρεις παραβάσεις για στέρηση πιστοποιητικού υγείας και μία διοικητική φορολογική παράβαση.
Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για ναρκωτικά, τρία άτομα για παραβίαση σφράγισης καταστήματος, δύο άτομα για στέρηση αδείας λειτουργίας καταστήματος, ένα άτομο για φοροδιαφυγή (μη έκδοση αποδείξεων), ένα άτομο για παράνομη οπλοκατοχή, ένα άτομο για διατάραξη κοινής ησυχίας κατόπιν ηχομέτρησης, ένα άτομο για καταδικαστικές αποφάσεις, ένα άτομο για οδήγηση οχήματος υπό την επήρεια μέθης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς Πλημμελειοδικών, ενώ για όλες τις περιπτώσεις θα ενημερωθούν και οι αρμόδιες Δ.Ο.Υ. για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χίος: Διάσωση μητέρας και γιου από το φλεγόμενο σπίτι τους
- Νέλσον Μαντέλα: Ο ισόβιος αγώνας κατά του ρατσισμού
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στα Διαβατά
- Ελβετικό φράγκο: Έφτασε η κρίσιμη δίκη στον Άρειο Πάγο – Προσφυγή 200.000 πολιτών
- Η La Liga πάει τους παίκτες στα δικαστήρια
- «Καραγκιόζη… Χάσαμε τον Αϊ Βασίλη!»: Με τη Ματίνα Νικολάου στο θέατρο Σκιών του Π. Χατζηαναγνώστου


