Σκύλος τραγουδά με πάθος το «Get Lucky» των Daft Punk
Ο Βάγκνερ, όπως είναι το όνομα αυτού του λευκού ποιμενικού, είναι ξαπλωμένος και κοιμισμένος. Όταν από τα ηχεία ακούγεται το Get Lucky των Daft Punk, ο σκύλος μοιάζει να μην μπορεί να αντισταθεί. Μη δίνοντας καμία απολύτως σημασία στο ρυθμό «τραγουδά» με πάθος το ρεφρέν του τραγουδιού.
Ο Βάγκνερ, όπως είναι το όνομα αυτού του λευκού ποιμενικού, είναι ξαπλωμένος και κοιμισμένος. Όταν από τα ηχεία ακούγεται το Get Lucky των Daft Punk, ο σκύλος μοιάζει να μην μπορεί να αντισταθεί.
Μη δίνοντας καμία απολύτως σημασία στο ρυθμό «τραγουδά» με πάθος το ρεφρέν του τραγουδιού.
Και στη συνέχεια, απλά το ρίχνει και πάλι στον ύπνο.
Φαίνεται, ότι εκτός από το όνομα… έχει και τη χάρη. Και ένα μουσικό αυτί που τον κάνει να μην αντιστέκεται στο τραγούδι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Επίκειται αμερικανική επίθεση, λένε ισραηλινοί αξιωματούχοι
- Ποινική δίωξη σε βάρος του γνωστού μάνατζερ για επικίνδυνη οδήγηση και απείθεια
- Η Burberry κάνει βουτιά στο βρετανικό DNA της και φέρνει την κλασική καμπαρντίνα ξανά στο προσκήνιο
- Betsson Talks – Πανιώνιος Betsson: Όταν οι Παίκτες Μιλούν Αληθινά
- Καισαριανή: Τρεις Έλληνες Εβραίοι ανάμεσα στους εκτελεσθέντες
- Τσουκαλάς: Πιο νωρίς θα δούμε την ταινία του Μπραντ Πιτ από την Ύδρα παρά το βίντεο του Άδωνι Γεωργιάδη