
Αναρμόδιο για τη Δημόσια Τηλεόραση δηλώνει το ΕΣΡ
Αναρμόδιο να κρίνει επί της λειτουργίας της Δημόσιας Τηλεόρασης (ΔΤ) δηλώνει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Με ανακοίνωσή του τονίζει πως αρμόδια για να κρίνει είναι η Επιτροπή Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας, σημειώνοντας πως ελπίζει στην κατά το δυνατόν πλήρη λειτουργία της ΔΤ σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Αναρμόδιο να κρίνει επί της λειτουργίας της Δημόσιας Τηλεόρασης (ΔΤ) δηλώνει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.
Η Αρχή, με ανακοίνωση, τονίζει πως αρμόδια για να κρίνει είναι η Επιτροπή Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας, σημειώνοντας πως ελπίζει στην κατά το δυνατόν πλήρη λειτουργία της ΔΤ σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Στην απόφαση της Ολομέλειας, με την οποία μειοψήφησε η αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Λίνα Αλεξίου, υποστηρίζεται ότι δεν προβλέπεται από καμία διάταξη νόμου η αδειοδότηση των κρατικών τηλεοπτικών ραδιοφωνικών σταθμών και ως εκ τούτου δεν εμπίπτουν στις αρμοδιότητες του ΕΣΡ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ηλεία: Ο σύντροφος της μητέρας έκαιγε και δάγκωνε το 10 μηνών βρέφος – Προφυλακιστέοι και οι δύο
- Υπουργείο Εξωτερικών σε Τουρκία: Θρησκευτική η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης
- Οι πιθανότητες για τα play off στη Euroleague – Το 100% του Ολυμπιακού για την τετράδα και ο Παναθηναϊκός (pic)
- Παύλος Κουντουριώτης: «Μας βάλανε στο σημάδι»
- Τα τρία στοιχεία που δείχνουν ότι ο Κερτ Κομπέιν δολοφονήθηκε
- Κάρπαθος: Συνελήφθη 60χρονος που διέθετε στο παντοπωλείο του πυροτεχνήματα – Κατασχέθηκαν 799 τεμάχια

