Με απώλειες 0,86% έκλεισε το Χρηματιστήριο την Τρίτη
Πτωτικές τάσεις επικράτησαν στο Χρηματιστήριο την Τρίτη, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε ρευστοποιήσεις στους περισσότερους κλάδους της αγοράς.
Σε αρνητικό έδαφος έκλεισε το Χρηματιστήριο την Τρίτη, καθώς οι επενδυτές προχώρησαν σε ρευστοποιήσεις στους περισσότερους κλάδους της αγοράς.
Ο γενικός δείκτης σημείωσε πτώση 0,86% στις 866,90 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 29,9 εκατ. ευρώ περίπου.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισε χαμηλότερα κατά 0,68% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε κατά 1,10%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών σημείωσε απώλειες 0,02%.
Ανοδικά κινήθηκαν 64 μετοχές, 67 πτωτικά και 19 παρέμειναν αμετάβλητες.
Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν ανοδικές τάσεις, όπως άλλωστε και στη Γουόλ Στριτ.
Στο Λονδίνο ο FTSE 100 ήταν υψηλότερα κατά 0,22%, στο Παρίσι ο CAC 40 σημείωνε κέρδη 0,42% και στη Φρανκφούρτη ο DAX ενισχυόταν κατά 0,19%.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε άνοδο 0,68% και στην Ιταλία 0,96%.
Στη Γουόλ Στριτ, ο Dow Jones ενισχυόταν κατά 0,32%, ο Standard & Poor’s 500 κατά 0,25% και ο Nasdaq κατά 0,34%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νεκρός ο δράστης της επίθεσης στον Λευκό Οίκο – Τον είχαν ειδοποιήσει να «μείνει μακριά»
- Ισχυρές εκρήξεις στo Kίεβο σε μεγάλης κλίμακας επίθεση της Ρωσίας
- Οι Ρώσοι χτύπησαν με Ορέσνικ σε αντίποινα για το χτύπημα στην φοιτητική εστία στο Λουγκάνσκ [βίντεο]
- Πυροβολισμοί κοντά στον Λευκό Οίκο – Συναγερμός στη Μυστική Υπηρεσία – Δύο τραυματίες [βίντεο]
- Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το πλαίσιο για την ειρήνη μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
- Primera Division: Υποβιβασμός για Τζιρόνα και Μαγιόρκα – Στο Conference League η Χετάφε
