Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μουσικά ραντεβού (και) τον Σεπτέμβριο στον Κήπο του Μεγάρου

Μουσικά ραντεβού (και) τον Σεπτέμβριο στον Κήπο του Μεγάρου

Ο κήπος του Μεγάρου πρωταγωνίστησε με τις μουσικές του εκδηλώσεις αυτό το καλοκαίρι στην πόλη και φιλοξένησε 15 συναυλίες που παρακολούθησαν χιλιάδες κόσμου. Το ραντεβού με τη μουσική και τη γοητεία στον κήπο ανανεώνεται για τον Σεπτέμβριο με τρεις ακόμη συναυλίες που κρατούν αμείωτη την καλοκαιρινή διάθεση.

Ο κήπος του Μεγάρου πρωταγωνίστησε με τις μουσικές του εκδηλώσεις αυτό το καλοκαίρι στην πόλη και φιλοξένησε 15 συναυλίες που παρακολούθησαν χιλιάδες κόσμου.

Το ραντεβού με τη μουσική και τη γοητεία στον κήπο ανανεώνεται για τον Σεπτέμβριο με τρεις ακόμη συναυλίες που κρατούν αμείωτη την καλοκαιρινή διάθεση.

Ο μήνας ανοίγει με ένα live των Ιμαμ Μπαϊλντί που θα ξεσηκώσουν το κοινό με ένα πρόγραμμα με παλιά ελληνικά τραγούδια παιγμένα «αλλιώς» (6/9), συνεχίζεται με τη συναυλία με πρωταγωνιστή την κιθάρα με το μουσικό σύνολο Κίθαρις και τον Ιάκωβο Κολανιάν (7/9) και κλείνει με το σπουδαίο έλληνα συνθέτη Νίκο Ξυδάκη (14/9).

Ο Νίκος Ξυδάκης θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ολόκληρο τον κύκλο τραγουδιών του με τίτλο «Η εκδίκηση της Γυφτιάς», έργο σταθμό στην ελληνική μουσική που αγαπήθηκε πολύ και θεωρείται πλέον κλασικό.

Στη μοναδική αυτή συναυλία, το δικό τους χρώμα θα προσθέσουν γνωστά τραγούδια του συνθέτη που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο χρόνο, αλλά και κάποια που δεν έχουν παιχτεί ποτέ σε συναυλίες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024