Καμία υποβολή φορολογικής δήλωσης εκτός χρόνου τόνισε ο Χ.Θεοχάρης
«Δεν υπάρχει δυνατότητα παράτασης στις φορολογικές δηλώσεις», ξεκαθάρισε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης. Τόνισε ότι οι φορολογούμενοι δεν πρέπει να αμελήσουν τις υποχρεώσεις τους και τόνισε ότι για την ώρα δεν υπάρχει πιθανότητα να δοθεί παράταση στις δηλώσεις. «Οι φορολογούμενοι δεν θα μπορούν να υποβάλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις εκτός χρόνου», τόνισε χαρακτηριστικά.
«Δεν υπάρχει δυνατότητα παράτασης στις φορολογικές δηλώσεις», ξεκαθάρισε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης το πρωί της Πέμπτης.
Μιλώντας στο Mega, ο κ. Θεοχάρης υποστήριξε ότι οι φορολογούμενοι δεν πρέπει να αμελήσουν τις υποχρεώσεις τους και τόνισε ότι για την ώρα δεν υπάρχει πιθανότητα να δοθεί παράταση στις δηλώσεις. «Οι φορολογούμενοι δεν θα μπορούν να υποβάλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις εκτός χρόνου», τόνισε χαρακτηριστικά.
Σημειώνεται πως οι φοροτέχνες βρίσκονται σε ανοικτή σύγκρουση με το υπουργείο Οικονομικών και οι συνδικαλιστικοί τους φορείς έχουν καλέσει το σύνολο του κλάδου να μην υποβάλουν δηλώσεις, ως αντίδραση στην κυβερνητική άρνηση.
Σήμερα, Πέμπτη, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Οικονομικών στην Καραγεώργη Σερβίας και εν συνεχεία η Γενική Συνέλευση των μελών της ΠΟΦΕΕ θα αποφασίσει τρόπους κλιμάκωσης της πίεσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Άρης έγινε 112 ετών: Η κοινή ανάρτηση από ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνη (pics)
- Πώς ο Έπσταϊν προσπαθούσε να «σβήσει» το παρελθόν του online
- Κουτσούμπας για την 25η Μαρτίου: Οι επαναστάσεις κινούν την ιστορία προς τα εμπρός
- Ο Ολυμπιακός ευχήθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη (pic)
- Δείτε live τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου
- Drone πλήττει σταθμό ενέργειας στην Εσθονία – Έρευνα για παραβίαση εναέριου χώρου από την Ρωσία
