Βομβιστική επίθεση με 13 νεκρούς βόρεια της Δαμασκού
Το θάνατο 13 ανθρώπων προκάλεσε η έκρηξη οχήματος παγιδευμένου με εκρηκτικά σε πόλη βόρεια της Δαμασκού, σύμφωνα τόσο με τα συριακά ΜΜΕ όσο και με οργανώσεις που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση. Τα θύματα είναι 10 αστυνομικοί και τρεις πολίτες, ανάμεσα στους οποίους και ένα παιδί.
Το θάνατο 13 ανθρώπων προκάλεσε η έκρηξη οχήματος παγιδευμένου με εκρηκτικά σε πόλη βόρεια της Δαμασκού, σύμφωνα τόσο με τα συριακά ΜΜΕ όσο και με οργανώσεις που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση.
Τα θύματα είναι 10 αστυνομικοί και τρεις πολίτες, ανάμεσα στους οποίους και ένα παιδί.
Η επίθεση σημειώθηκε στο Ντέιρ Ατιγέ. Τον αριθμό των νεκρών έδωσε η ομάδα «Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων», η οποία πρόσκειται στην αντιπολίτευση.
Τα συριακά ΜΜΕ που πρόσκεινται στο καθεστώς επιβεβαίωσαν την επίθεση, αποδίδοντάς την σε «τρομοκράτες» -τον όρο με τον οποίο αναφέρονται στους αντάρτες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Κάτι καλό μαγειρεύεται: Ο Κρίστιαν Μπέιλ και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο «Heat 2» – Όλα όσα γνωρίζουμε
- Τα δύο υπέροχα γκολ του Γιαμάλ στο πρώτο ημίχρονο του Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ (vids)
- Τεχεράνη: Δορυφορική εικόνα δείχνει καταστροφές στην επίσημη κατοικία του Χαμενεΐ
- Βούτσιτς: Στο Ιράν γίνεται αυτό που έγινε το 1999 στην Γιουγκοσλαβία
- Ηρακλής: Οι πανηγυρισμοί των «κυανόλευκων» για την άνοδο στη Super League (vids)
- Ιράν: Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός «εξ όσων γνωρίζω», λέει ο ΥΠΕΞ Αραγτσί – Η Τεχεράνη επιθυμεί την «αποκλιμάκωση»
