Απαγoρεύει το Τέξας την άμβλωση μετά την 20ή εβδομάδα κύησης
Η απαγόρευση της άμβλωσης μετά την 20ή εβδομάδα κύησης εγκρίθηκε το Σάββατο από το νομοθετικό σώμα του Τέξας. Ο κυβερνήτης Ρικ Πέρι, ο οποίος πρόκειται να υπογράψει το εν λόγω νομοσχέδιο, χαρακτήρισε αυτή την κίνηση ως το «τελευταίο βήμα στην ιστορική προσπάθειά μας να προστατεύσουμε τη ζωή».
Η απαγόρευση της άμβλωσης μετά την 20ή εβδομάδα κύησης εγκρίθηκε το Σάββατο από το νομοθετικό σώμα του Τέξας.
Ο κυβερνήτης Ρικ Πέρι, ο οποίος πρόκειται να υπογράψει το εν λόγω νομοσχέδιο, χαρακτήρισε αυτή την κίνηση ως το «τελευταίο βήμα στην ιστορική προσπάθειά μας να προστατεύσουμε τη ζωή».
Η γερουσιαστής της πολιτείας, Γουέντι Ντέιβις, η οποία τον προηγούμενο μήνα μιλούσε επί 11 συνεχείς ώρες, ενώπιον της Γερουσίας του Τέξας, με στόχο να εμποδίσει τη νομοθεσία σχετικά με την άμβλωση, ανάρτησε το Σάββατο στο Twitter ότι ο νέος νόμος είναι ντροπή και πρέπει να καταργηθεί.
«Ο νόμος που ψηφίστηκε χθες το βράδυ θα αποτελέσει αναμφίβολα πρόκληση στα δικαστήρια» έγραψε η γερουσιαστής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό
- Θεσσαλία: Μνήμες Daniel με χιλιάδες στρέμματα καλλιεργειών καλύφθηκαν από νερό
- LIVE: ΑΕΚ – Ατρόμητος
- Βόρεια Μακεδονία: Επανεκλέχθηκε ο Μίτσκοσκι αρχηγός του VMRO – «Έχουμε ανοιχτό ζήτημα με τη Βουλγαρία», είπε
- Λούβρο: Από την «κλοπή του αιώνα» σε πλημμύρα – Ζημιές σε εκατοντάδες βιβλία στο Τμήμα Αιγυπτιακών Αρχαιοτήτων
- Έφτασε στην Αστάνα ο Ολυμπιακός – Υπό το μηδέν η θερμοκρασία (vids)
- Ο μεγαλύτερος αγώνας του Ρόμπι Φάουλερ
