Ανατροπή στα δεδομένα για την απόκτηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου
Ανατρέπονται τα δεδομένα στο διαγωνισμό πώλησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, μετά από αλλαγή της τελευταίας στιγμής στους όρους έκφρασης των οικονομικών προσφορών. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες ώρες πριν από την εκπνοή της προθεσμίας, το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) ενημέρωσε ότι το τίμημα πρέπει να περιλαμβάνει μόνο μετοχές και όχι συνδυασμό με μετρητά.
Σύμφωνα με πληροφορίες η διευθύνουσα σύμβουλος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας κ. Αναστασίας Σακελλαρίου και ο αντιπρόεδρος του ΤΧΣ κ. Αναστάσιος Γάγαλης εισηγήθηκαν στο Γενικό Συμβούλιο του ΤΧΣ την ακύρωση του διαγωνισμού πώλησης του νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου λόγω της αιφνίδιας αλλαγής των όρων των οικονομικών προσφορών. Ωστόσο, η πλειοψηφία του Γενικού Συμβουλίου πρόκρινε τη συνέχιση του διαγωνισμού πώλησης, που σύμφωνα με όλα τα δεδομένα, οδηγεί το ΤΤ στην Eurobank.
Πληροφορίες αναφέρουν πως η Τράπεζα της Ελλάδος και το υπουργείο Οικονομικών αποφάσισαν λίγες ώρες πριν την ολοκλήρωση του διαγωνισμού πώλησης του ΤΤ ότι το προσφερόμενο τίμημα πρέπει να περιλαμβάνει μόνο μετοχές και όχι συνδυασμό μετοχών με μετρητά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Κίνα ανακοινώνει «μεγάλα» στρατιωτικά γυμνάσια γύρω από την Ταϊβάν
- Μεγάλη Βρετανία: Ο Κιρ Στάρμερ καλεί τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να «πληρώσει άμεσα» ή να πάει στο δικαστήριο
- Μεξικό: Δεκατρείς νεκροί και 98 τραυματίες από τον εκτροχιασμό τρένου
- Σομαλιλάνδη: Οποιαδήποτε παρουσία του Ισραήλ θα θεωρηθεί στόχος, προειδοποιούν οι Χούθι
- Ισημερινός: Ενοπλοι σκότωσαν έξι ανθρώπους σε πλαζ, ανάμεσά τους κορίτσι 2 ετών
- Κόσοβο: Νίκη Κούρτι στις βουλευτικές εκλογές – Μεγάλες πιθανότητες σχηματισμού κυβέρνησης