Αιχμές για νοθεία στην εκλογή Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ άφησε ο Γ.Βλάχος
Νέο εσωκομματικό ζήτημα προκαλούν στη ΝΔ οι δηλώσεις του βουλευτή Γιώργου Βλάχου στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Τετάρτης. Ο Γ.Βλάχος άφησε αιχμές για νοθεία στην ανάδειξη της Πολιτικής Επιτροπής από το Συνέδριο της ΝΔ, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δεν ξέρω αν μαγειρεύονται τα αποτελέσματα, έχω ακούσει παράπονα από πολλούς» και αναφέροντας ως παράδειγμα ότι εξελέγησαν 14 περισσότερα μέλη ως ισοψηφίσαντες.
Νέο εσωκομματικό ζήτημα προκαλούν στη ΝΔ οι δηλώσεις του βουλευτή Γιώργου Βλάχου στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Τετάρτης.
Ο Γ.Βλάχος μίλησε για απρέπειες στη διάρκεια της εκλογής της Πολιτικής Επιτροπής από το Συνέδριο της ΝΔ, ενώ άφησε σαφής αιχμές για νοθεία.
«Δεν ξέρω αν μαγειρεύονται τα αποτελέσματα, έχω ακούσει παράπονα από πολλούς» σημείωσε, αναφέροντας ως παράδειγμα ότι εξελέγησαν 14 περισσότερα μέλη ως ισοψηφίσαντες.
Επισήμανε, δε, ότι θα πρέπει να στηθεί κάλπη για την εκλογή γραμματέα, ακόμα και αν υπάρχει ένας μόνο υποψήφιος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Λευκός Οίκος σχεδιάζει σύγκληση του «Συμβουλίου Ειρήνης» για τη Γάζα στις 19 Φεβρουαρίου
- Όλες οι αλλαγές στις εισφορές για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες
- Γίνε μάστερ της ηρεμίας – Πώς να κρατήσεις το στρες υπό έλεγχο
- Βελτιωμένος ο καιρός το Σάββατο: Άνοδος της θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη – Πού θα βρέξει
- Μπλόκο σε πωλήσεις και ενοικιάσεις παλαιών κατοικιών
- Το μάθημα των Αζτέκων: Πώς η εξουσία του φόβου και του εξαναγκασμού οδηγεί στην κατάρρευση


