Ξεκινά η κατασκευή 22 νέων χειρουργείων στον «Ευαγγελισμό»
Παρουσία του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή ο αγιασμός του εργοταξίου για την ανέγερση νέων χειρουργείων στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», δωρεά της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.
Παρουσία του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή ο αγιασμός του εργοταξίου για την ανέγερση νέων χειρουργείων στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», δωρεά της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος.
«Ξεκινούν οι εργασίες για την κατασκευή 22 νέων υπερσύγχρονων χειρουργείων στον Ευαγγελισμό. Η Εθνική Τράπεζα αναλαμβάνει μια μεγάλη ευθύνη και δίνει τα αναγκαία χρήματα, ενώ πιστεύω ότι το έργο θα έρθει εις πέρας στον προβλεπόμενο χρόνο, δηλαδή σε 15 μήνες από σήμερα» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.
Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 30 εκατ. ευρώ
Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας Αλέξανδρος Τουρκολιάς, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Δημήτρης Παπαγιαννίδης, ο διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Βασίλης Κοντοζαμάνης, καθώς και ο διοικητής του «ΓΝΑ Ευαγγελισμός» Μιχάλης Θεοδώρου.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.