Παράταση μέχρι 31 Αυγούστου για την ασφαλιστική εισφορά του ΕΛΓΑ
Mέχρι τις 31 Αυγούστου παρατείνεται ο χρόνος καταβολής της ασφαλιστικής εισφοράς του 2012 από τους αγρότες ύστερα από σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΓΑ. Ο ΕΛΓΑ αποφάσισε την παράταση εκτιμώντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και την αδυναμία ορισμένων παραγωγών να ανταποκριθούν έγκαιρα στις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις.
Mέχρι τις 31 Αυγούστου παρατείνεται ο χρόνος καταβολής της ασφαλιστικής εισφοράς του 2012 από τους αγρότες ύστερα από σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΓΑ.
Ο ΕΛΓΑ αποφάσισε την παράταση εκτιμώντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και την αδυναμία ορισμένων παραγωγών να ανταποκριθούν έγκαιρα στις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις.
Ο Οργανισμός επισημαίνει πως οι παραγωγοί που είχαν επιλέξει ως τρόπο καταβολής της εισφοράς του 2012 την εξουσιοδότηση και χρέωση του καταθετικού τους λογαριασμού από τον ΕΛΓΑ και για οποιονδήποτε λόγο δεν κατέστη δυνατή η είσπραξη του συνόλου ή μέρους της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς, πρέπει να καταθέσουν στον ειδικό λογαριασμό του ΕΛΓΑ στην Τράπεζα Πειραιώς το οφειλόμενο ποσό της εισφοράς έτους 2012 προκειμένου να εκπληρώσουν εμπρόθεσμα τις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Αλ. Τσίπρας ανοίγει τα χαρτιά του στο Θησείο για τη «μεγάλη δημοκρατική και κοινωνική επανεκκίνηση της χώρας»
- Εξελίξεις με την εξαφάνιση του Μπεν: Άνδρας λέει πως είναι το χαμένο παιδί από την Κω – Αναμένονται απαντήσεις από το DNA
- Εθνική Ελλάδας: Από την Πέμπτη (28/5) σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το φιλικό Ελλάδα – Ιταλία
- «Φρένο» στις 1.000 κάμερες ΑΙ στους δρόμους – Ακυρώθηκε ο διαγωνισμός
- Η Μίλαν θέλει τον Ιραόλα
- Το μυστηριώδες χωριό της Σεούλ που δεν υπάρχει σε κανέναν χάρτη – Η ζωή μέσα στην πλουσιότερη παραγκούπολη
