Τρεις μήνες θα διαρκέσει το μεταβατικό στάδιο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης
Με πρώτο στόχο να φύγει το «μαύρο» δήλωσε ότι εργάζεται ο υφυπουργός για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση Παντελής Καψής. Όπως σημείωσε, η νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση θα «βγει στον αέρα» περίπου σε τρεις μήνες. Όσον αφορά για τις δικές του αρμοδιότητες μετά τη λειτουργία της νέας δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ο κ. Καψής παρατήρησε ότι η δουλειά του θα είναι να εξασφαλίσει ότι ο νέος φορέας θα μείνει μακριά από κομματικές εξαρτήσεις.
Με πρώτο στόχο να φύγει το «μαύρο» δήλωσε ότι εργάζεται ο υφυπουργός για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση Παντελής Καψής.
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, το πρωί της Τετάρτης, ο υφυπουργός τόνισε ότι σε αυτή τη φάση ενημερώνεται, ωστόσο θα ξεκινήσει άμεσα τις ενέργειες για την αντιμετώπιση του προβλήματος, μεταξύ αυτών να συναντηθεί με τους εργαζόμενους της ΕΡΤ.
Όπως είπε, υπάρχει κάποιος σχεδιασμός για το μεταβατικό φορέα, ωστόσο αρνήθηκε να μπει σε λεπτομέρειες.
Ο κ. Καψής δήλωσε, πάντως, ότι η νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση «θα βγει στον αέρα» σε περίπου τρεις μήνες.
Όσον αφορά στις δικές του αρμοδιότητες μετά τη λειτουργία της νέας δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, ο κ. Καψής παρατήρησε ότι η δουλειά του θα είναι να εξασφαλίσει ότι ο νέος φορέας θα μείνει μακριά από κομματικές εξαρτήσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κουτσούμπας: Ούτε να σκεφτεί η κυβέρνηση να συνδράμει στα Στενά του Ορμούζ – Η πληροφορία για στοχοποίηση της Σούδας αξιολογήθηκε πριν την καταγγελία
- Η πρέσβης της Εσθονίας επέβαινε στο σκάφος της Frontex που βυθίστηκε στο Καστελόριζο – Πέντε τραυματίες
- Αυτά ισχύουν με τους διαιτητές των πλέι οφ τίτλου
- Ανδρουλάκης: Μαζί θα κερδίσουμε την Ελλάδα που αξίζουμε
- Η Celia Kritharioti έντυσε τα Όσκαρ – 10 προσωπικότητες με δημιουργίες της
- Το προαίσθημα του Αρτέτα για τον Ντόουμαν
