Φρουρός σκότωσε Ισραηλινό στο Τείχος των Δακρύων
Έναν εβραίο προσκυνητή πυροβόλησε φρουρός στο Τείχος των Δακρύων στην Ιερουσαλήμ, το ιερότερο μέρος για τους εβραίους, νομίζοντας πως ήταν Παλαιστίνιος βομβιστής. Ο φρουρός υποστήριξε πως άκουσε τον Ισραηλινό να φωνάζει «Αλλάχου Άκμπαρ» («Ο Θεός είναι μεγάλος», στα αραβικά) και τον είδε να προσπαθεί να βγάλει κάτι από την τσέπη του. Ο άνδρας υπέκυψε επί τόπου στα τραύματά του.
Έναν εβραίο προσκυνητή πυροβόλησε φρουρός στο Τείχος των Δακρύων στην Ιερουσαλήμ, το ιερότερο μέρος για τους εβραίους, νομίζοντας πως ήταν Παλαιστίνιος βομβιστής.
Ο φρουρός υποστήριξε πως άκουσε τον Ισραηλινό να φωνάζει «Αλλάχου Άκμπαρ» («Ο Θεός είναι μεγάλος», στα αραβικά) και τον είδε να προσπαθεί να βγάλει κάτι από την τσέπη του.
Το περιστατικό συνέβη στο χώρο που περιμένουν οι επισκέπτες στο Τείχος το πρωί της Παρασκευής.
Στο σημείο έφτασε ομάδα γιατρών, αλλά ο άνδρας υπέκυψε επί τόπου στα τραύματά του. Η αστυνομία ανέφερε ότι ερευνά τις συνθήκες του περιστατικού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Ποιοι 18άρηδες θα πρέπει να υποβάλουν φέτος φορολογική δήλωση
- Αρκάς: Η spooky «καλημέρα» της Παρασκευής
- ΝΑΤΟ: Ο Χέγκσεθ δεν θα παρευρεθεί στη Σύνοδο στις Βρυξέλλες
- Συνταγή: Σολομός με ρεβύθια, σπανάκι και κάρι
- Επιδρομή της Ρωσίας στη Ζαπορίζια – Δύο νεκροί
- ΗΠΑ: Νέος βομβαρδισμός του στρατού εναντίον σκάφους στον Ειρηνικό – Δύο νεκροί