Το ΠΑΣΟΚ δεν θα ψηφίσει την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την ΕΡΤ
Τους τελευταίους 12 μήνες «δεν έχουν γίνει αξιόλογα μεταρρυθμιστικά βήματα» αλλά «υπήρχε αλαζονεία, προχειρότητα και μειωμένη αποτελεσματικότητα» δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στην κοινή συνεδρίαση της ΚΟ και των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Όσον αφορά στην επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι «δεν αρκούν τα λόγια, θέλουμε πράξεις και εγγυήσεις».
Την «άμεση αποκατάσταση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης» και τη «συμμόρφωση στις δικαστικές αποφάσεις» ζητά το ΠΑΣΟΚ, όπως τόνισε, σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους, ο πρόεδρος του Κινήματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, στην τοποθέτησή του στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι το Κίνημα είναι υπέρ της «ριζικής» αναδιάρθρωσης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης «με οργανόγραμμα, χρονοδιάγραμμα και εγγυήσεις» και τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να ψηφίσει τον κυρωτικό νόμο για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.
«Υπήρχε αλαζονεία, προχειρότητα και μειωμένη αποτελεσματικότητα», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υποστήριξε ότι τους τελευταίους 12 μήνες «δεν έχουν γίνει αξιόλογα μεταρρυθμιστικά βήματα». Όσον αφορά στο ζήτημα της επικαιροποίησης της προγραμματικής συμφωνίας, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι «δεν αρκούν τα λόγια, θέλουμε πράξεις και εγγυήσεις», για να επισημάνει, τέλος, ότι η στάση του ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι «καθαρή».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Καλλίπολη του Νετανιάχου: Από τον Μπίμπι στον επίδοξο Τσώρτσιλ, μια λανθασμένη εκτίμηση για τη Μέση Ανατολή
- «Ειρήνη, αγάπη και… μπρόκολο» – Ο Ρίνγκο Σταρ για το μυστικό ελιξήριο νεότητας του
- Tο διεθνές νομικό καθεστώς για τα Στενά του Ορμούζ – Τι ισχύει
- Τα αποτελέσματα στο NBA και τα ζευγάρια στα play offs και play in (vids)
- Πώς αντιλαμβάνεται η γάτα τον χρόνο;
- Over Half of Greek Pensioners Receive Under €1,000



