
Ελλάκτωρ : Υπογραφή συμβάσεων για έργα στη Ντόχα και τη Σερβία
Την κατασκευή τριών έργων στη Ντόχα του Κατάρ και ενός στη Σερβία, ανέλαβε η θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Ελλάκτωρ, ΑΚΤΩΡ. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ υπέγραψε συμβάσεις για τα εξής έργα: – Αθλητικό κέντρο πολλαπλών χρήσεων Al Sadd Sports Club, για λογαριασμό της Ολυμπιακής Επιτροπής του Κατάρ. Το ποσό της σύμβασης […]
Την κατασκευή τριών έργων στη Ντόχα του Κατάρ και ενός στη Σερβία, ανέλαβε η θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Ελλάκτωρ, ΑΚΤΩΡ.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ υπέγραψε συμβάσεις για τα εξής έργα:
– Αθλητικό κέντρο πολλαπλών χρήσεων Al Sadd Sports Club, για λογαριασμό της Ολυμπιακής Επιτροπής του Κατάρ. Το ποσό της σύμβασης για το ανωτέρω έργο, ανέρχεται στα 108.000.000 ευρώ. Η διάρκεια κατασκευής του έργου είναι 20 μήνες.
– Ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες στο νησί θέρετρο Anantara. Το ποσό της σύμβασης για το ανωτέρω έργο, ανέρχεται στα 13.000.000 ευρώ. Η διάρκεια κατασκευής του έργου είναι 6 μήνες.
– Εργασίες έργων υποδομής Στρατοπέδου των Εσωτερικών Δυνάμεων Ασφαλείας. Το ποσό της σύμβασης για το ανωτέρω έργο, ανέρχεται στα 497.000.000 ευρώ. Η διάρκεια κατασκευής του έργου είναι 36 μήνες. Σημειώνεται, ότι το έργο αυτό ανέλαβε η κοινοπραξία ΑΚΤΩΡ – Al Jaber Engineering, στην οποία η ΑΚΤΩΡ είναι leader και συμμετέχει με ποσοστό 50%.
– Αυτοκινητόδρομος, τμήμα Stanicenje έως Pirot (East), στη Δημοκρατία της Σερβίας, συνολικού μήκους 17 χλμ. Το έργο αποτελεί τμήμα του Διευρωπαιϊκού Δικτύου αυτοκινητοδρόμων. Το ποσό της σύμβασης ανέρχεται σε περίπου 75.000.000 ευρώ. Η διάρκεια κατασκευής του έργου είναι 24 μήνες.
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, το κατασκευαστικό ανεκτέλεστο της ΑΚΤΩΡ, ανέρχεται στα 2,4 δισ. ευρώ, ενώ υπάρχουν προς υπογραφή συμβάσεις έργων, συνολικού προϋπολογισμού 750.000.000 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνταγή: Βερίκοκα στο φούρνο με μέλι
- Σπάνε ρεκόρ και… κατάρες δεκαετιών: Τι κυνηγούν στον τελικό του Μουντιάλ Αργεντινή, Ισπανία και… Εμπαπέ (pics)
- Ελέγχους σε διαιτολογικά κέντρα και κέντρα αισθητικής ξεκινά το υπουργείο Υγείας
- Τρεις νεκροί από σφοδρή κακοκαιρία στη Χιλή – 500.000 άνθρωποι έμειναν χωρίς ρεύμα
- Σήμερα το τελευταίο αντίο στην Μάρω Κοντού
- Πολύνεκρο δυστύχημα στο Περού – Φορτηγάκι έπεσε σε γκρεμό, σκοτώθηκαν 14 άτομα
- Οι αισιόδοξοι ζουν έως και 8 χρόνια περισσότερο;
- Καιρός: Ζέστη και υψηλές θερμοκρασίες σήμερα στην επικράτεια – Καταιγίδες στα βόρεια ορεινά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442