Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Ελλάκτωρ : Υπογραφή συμβάσεων για έργα στη Ντόχα και τη Σερβία

Την κατασκευή τριών έργων στη Ντόχα του Κατάρ και ενός στη Σερβία, ανέλαβε η θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Ελλάκτωρ, ΑΚΤΩΡ. Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ υπέγραψε συμβάσεις για τα εξής έργα: – Αθλητικό κέντρο πολλαπλών χρήσεων Al Sadd Sports Club, για λογαριασμό της Ολυμπιακής Επιτροπής του Κατάρ. Το ποσό της σύμβασης […]

Την κατασκευή τριών έργων στη Ντόχα του Κατάρ και ενός στη Σερβία, ανέλαβε η θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Ελλάκτωρ, ΑΚΤΩΡ.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ υπέγραψε συμβάσεις για τα εξής έργα:

– Αθλητικό κέντρο πολλαπλών χρήσεων Al Sadd Sports Club, για λογαριασμό της Ολυμπιακής Επιτροπής του Κατάρ. Το ποσό της σύμβασης για το ανωτέρω έργο, ανέρχεται στα 108.000.000 ευρώ. Η διάρκεια κατασκευής του έργου είναι 20 μήνες.

– Ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες στο νησί θέρετρο Anantara. Το ποσό της σύμβασης για το ανωτέρω έργο, ανέρχεται στα 13.000.000 ευρώ. Η διάρκεια κατασκευής του έργου είναι 6 μήνες.

– Εργασίες έργων υποδομής Στρατοπέδου των Εσωτερικών Δυνάμεων Ασφαλείας. Το ποσό της σύμβασης για το ανωτέρω έργο, ανέρχεται στα 497.000.000 ευρώ. Η διάρκεια κατασκευής του έργου είναι 36 μήνες. Σημειώνεται, ότι το έργο αυτό ανέλαβε η κοινοπραξία ΑΚΤΩΡ – Al Jaber Engineering, στην οποία η ΑΚΤΩΡ είναι leader και συμμετέχει με ποσοστό 50%.

– Αυτοκινητόδρομος, τμήμα Stanicenje έως Pirot (East), στη Δημοκρατία της Σερβίας, συνολικού μήκους 17 χλμ. Το έργο αποτελεί τμήμα του Διευρωπαιϊκού Δικτύου αυτοκινητοδρόμων. Το ποσό της σύμβασης ανέρχεται σε περίπου 75.000.000 ευρώ. Η διάρκεια κατασκευής του έργου είναι 24 μήνες.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, το κατασκευαστικό ανεκτέλεστο της ΑΚΤΩΡ, ανέρχεται στα 2,4 δισ. ευρώ, ενώ υπάρχουν προς υπογραφή συμβάσεις έργων, συνολικού προϋπολογισμού 750.000.000 ευρώ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024