Στην τελευταία κατοικία του οδηγείται ο Ανδρέας Κιλιγκαρίδης
Το τελευταίο «αντίο» θα πουν στον Ανδρέα Κιλιγκαρίδη συγγενείς και φίλοι του ελληνικού αθλητισμού τη Δευτέρα (17:00) στη Θεσσαλονίκη.
Το τελευταίο «αντίο» θα πουν στον Ανδρέα Κιλιγκαρίδη συγγενείς και φίλοι του ελληνικού αθλητισμού τη Δευτέρα (17:00) στη Θεσσαλονίκη.
Ο πρωταθλητής του κανόε καγιάκ που έχασε τη μάχη με τον θάνατο την Τετάρτη στο Μπίντγκος της Πολωνίας θα οδηγηθεί τη Δευτέρα στην τελευταία κατοικία του.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης.
Ο Ανδρέας Κιλιγκαρίδης έφυγε νικημένος από την οξεία λευχαιμία έχοντας δώσει σκληρή μάχη για τη ζωή επί οκτώ ημέρες.
Άφησε πίσω του τη γυναίκα του και δύο ανήλικα παιδιά. Τα έξοδα της κηδείας έχει αναλάβει η ομοσπονδία κανόε καγιάκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1, vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442