Eπιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας
Επιδείνωση παρουσιάζει από το απόγευμα της Τρίτης ο καιρός με καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται από χαλαζόπτωση. Η θερμοκρασία σε πτώση σε όλη τη χώρα. Σταδιακή βελτίωση του καιρού αναμένεται από το βράδυ της Πέμπτης.
Επιδείνωση παρουσιάζει από το απόγευμα της Τρίτης ο καιρός με καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές και θα συνοδεύονται από χαλαζόπτωση. Η θερμοκρασία σε ωπτώση σε όλη τη χώρα.
Σύμφωνα με την ΕΜΥ, θα σημειωθούν ισχυρές καταιγίδες κατά περιόδους στα ηπειρωτικά της χώρας, καθώς και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο.
Ειδικότερα στην Αττική οι καταιγίδες που θα εκδηλωθούν κυρίως τις απογευματινές και πρώτες βραδινές ώρες πιθανώς να είναι ισχυρές.
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα περιοριστούν σταδιακά από το βράδυ της Πέμπτης στις ανατολικές και νότιες περιοχές και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η βαθμολογία στη League Phase του Champions League και η θέση του Ολυμπιακού
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Ή αυξήσεις ή ελλείψεις
- Γιουβέντους – Πάφος FC 2-0: Οι Ιταλοί «λύγισαν» τους μαχητικούς Κύπριους, με δύο γκολ σε έξι λεπτά
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League (vids)
- Μπενφίκα – Νάπολι 2-0: «Ζωντανοί» για πρόκριση οι «Αετοί» (vid)
- Λεβερκούζεν – Νιουκάστλ 2-2: Ο Γκριμάλντο στο 88΄ έστειλε την Μπάγερ στους 9 βαθμούς πριν το Καραϊσκάκη (vid)
