Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Διήμερο δοκιμών στο Le Mans για την Toyota

Διήμερο δοκιμών στο Le Mans για την Toyota

Τα δύο TS030 HYBRID έκαναν από 80 γύρους το καθένα στο Circuit de la Sarthe, συλλέγοντας δεδομένα για τον προσεχή 24ωρο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής στο Le Mans.

Η αγωνιστική ομάδα της Toyota ολοκλήρωσε τις δοκιμές της στο Circuit de la Sarthe, λίγες ημέρες πριν από τον 24ωρο αγώνα του Le Mans, στις 22 και 23 Ιουνίου, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής. Ο φετινός αγώνας θα έχει επετειακό χαρακτήρα καθώς κλείνει 90 χρόνια παρουσίας.

Στις δοκιμές συμμετείχαν δύο TS030 HYBRID, προδιαγραφών 2013, στη μοναδική ευκαιρία μέσα στη χρονιά, για προετοιμασία πριν από τον αγώνα. Τα μονοθέσια κάνοντας από 80 γύρους το καθένα, συμπλήρωσαν συνολικά 2.276 χλμ. δοκιμών.

Το TS030 HYBRID των Alex Wurz, Nicolas Lapierre και Kazuki Nakajima με τον αριθμό #7, δοκιμάστηκε με νέες αεροδυναμικές ρυθμίσεις, ενώ το #8 των Anthony Davidson, Sébastien Buemi και Stéphane Sarrazin επικεντρώθηκε στα δεδομένα διαχείρισης των ελαστικών.

Η δυνατή βροχή που έπεφτε στη μεγαλύτερη διάρκεια των δοκιμών, κατέστησε δύσκολο το έργο των οδηγών, αφού η πρόσφυση είχε μειωθεί δραματικά. Το απόγευμα της δεύτερης ημέρας και με τη βροχή να έχει σταματήσει, οι δοκιμές συνεχίστηκαν και οι χρονομετρημένοι γύροι ικανοποίησαν την ομάδα.

auto.in.gr

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024