Εντυπωσιάζει η Κέιτ Μπλάνσετ στο τρέιλερ της νέας ταινίας του Γούντι Άλεν
Μπορεί να τη δούμε ακόμα και στα Όσκαρ. Ο λόγος για την Κέιτ Μπλάνσετ, η οποία στο τρέιλερ της νέας ταινίας του Γούντι Άλεν, Μπλε Γιασεμί, εντυπωσιάζει ως μεγαλοαστή που χάνει την περιουσία της και τον κόσμο κάτω από τα πόδια της.
Μπορεί να τη δούμε ακόμα και στα Όσκαρ. Ο λόγος για την Κέιτ Μπλάνσετ, η οποία στο τρέιλερ της νέας ταινίας του Γούντι Άλεν, Μπλε Γιασεμί, εντυπωσιάζει ως μεγαλοαστή που χάνει την περιουσία της και τον κόσμο κάτω από τα πόδια της.
Η Μπλάνσετ θα αναγκαστεί να μετακομίσει στο Σαν Φρανσίσκο, όπου μένει αδελφή της και να εγκαταλείψει τον τρόπο ζωής που ήξερε μέχρι εκείνη τη στιγμή.
Η Μπλάνσετ εντυπωσιάζει με την ερμηνεία της ήδη από το τρέιλερ και πολλοί είναι εκείνοι που αναμένουν ότι το «Μπλε Γιασεμί» θα είναι μία από τις καλύτερες ταινίες που μας έχει δώσει ο Γούντι Άλεν τα τελευταία χρόνια.
Εκτός από την Μπλάνσετ στην ταινία πρωταγωνιστούν, επίσης, οι: Άλεκ Μπάλντουιν, Σάλι Χόκινς, Πήτερ Σάρσγκααρντ.
- Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ
-
Μάθετε περισσότερα για την πολυβραβευμένη ηθοποιό Κέιτ Μπλάνσετ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρόδος: Συγκλονίζει η μητέρα της 24χρονης – «Μου είπε ότι πάει να κοιμηθεί και όταν πήγα να την ξυπνήσω ήταν νεκρή»
- Ολυμπιακός: Το πάρτι, ο χορός και η βουτιά του Φουρνιέ στην πισίνα (vid)
- Γιάννης Ντεγιάννης: Φόβοι και απορίες
- Προκλητικός Γεωργιάδης στη Βουλή: «Ε και που έστειλε επιστολή η Κοβέσι στην Κομισιόν; Θα γίνει ρεζίλι»
- Σπείρα «εγκληματικού τουρισμού» έκανε διαρρήξεις σε πολυτελείς οικίες στην Αττική – Εξιχνιάστηκε κλοπή 1,5 εκατ. ευρώ
- Η Ουγγαρία παραμένει μέλος του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου – Οι βουλευτές ανέτρεψαν την απόφαση Όρμπαν




