Nutriart : Διαψεύδει την ύπαρξη συμφωνίας με την Μέλισσα για την Αλλατίνη
Η Nutriart ανακοίνωσε σήμερα ότι η εταιρεία Μέλισσα-Κίκιζας έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά των εγκαταστάσεων του αλευρόμυλου Αλλατίνη.
Η διοίκηση της εταιρείας σε συνεννόηση με τις πιστώτριες τράπεζες εξετάζει την πρόταση αυτή μαζί με άλλες προτάσεις και προτεινόμενες λύσεις που θα δύνανται να εξασφαλίσουν στο μέτρο του δυνατού την επιβίωση και προοπτική της στο μέλλον.
Διευκρινίζεται πάντως ότι μέχρι σήμερα ουδεμία οριστική απόφαση ή (προ)συμφωνία υφίσταται σε σχέση με τα αναφερόμενα στο παραπάνω δημοσίευμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι θα επιστρέψουν τα χρήματα στους οπαδούς που ταξίδεψαν στη Νορβηγία!
- Δανία: Συνεχίζεται η ανάπτυξη στρατού στη Γροιλανδία – Η Σλοβενία στέλνει στο νησί δύο αξιωματικούς
- Νέος πρόεδρος στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο ο κ. Κ. Κουτσόπουλος
- Συρία: Κίνδυνος να καταρρεύσει η εκεχειρία – Η Δαμασκός κατηγορεί τους Κούρδους ότι σκότωσαν στρατιώτες
- Ισπανία: Μεταλλικό κομμάτι που βρέθηκε κοντά στο σημείο της σύγκρουσης των δύο τρένων ίσως βοηθήσει τους ερευνητές
- Τεντόγλου: Το Σάββατο (24/1) στην Παιανία η πρεμιέρα του για το 2026
