«Aσημένιοι» οι Τριγκώνης-Πασχαλίδης στο Ευρωπαϊκό ιστιοπλοΐας
Για έκτη φορά στην καριέρα τους οι Τριγκώνης-Πασχαλίδης, το ελληνικό δίδυμο της ελληνικής ιστιοπλοϊας στα Τορνέιντο, ανέβηκε στο βάθρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Για έκτη φορά στην καριέρα τους οι Τριγκώνης-Πασχαλίδης, το ελληνικό δίδυμο της ελληνικής ιστιοπλοϊας στα Τορνέιντο, ανέβηκε στο βάθρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.
Μετά από πέντε συνεχείς πρωτιές, οκτώ τίτλους στο σύνολο κερδίζοντας έξι χρυσά, ένα ασημένιο και ένα αργυρό, η ομάδα κατέκτησε τη δεύτερη θέση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Τορνέιντο 2013, που πραγματοποιήθηκε στη λίμνη Κονστάντσε της Αυστρίας το διάστημα 16-20 Μαΐου.
Μετά από τέσσερις ημέρες αγώνων το μεικτό πλήρωμα των Roland and Nahid Gaebler (ΓΕΡ) αναδείχτηκαν Πρωταθλητές Ευρώπης ενώ το δεύτερο ελληνικό πλήρωμα με μέλη τον Αλέξη Ταγαρόπουλου και Νίκου Μαύρου κατέκτησε την τρίτη θέση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βολιβία: Η νέα δεξιά κυβέρνηση συνέλαβε τον τέως αριστερό πρόεδρο Αρσε για διαφθορά
- Λίβανος: Νέα πυρά του Ισραήλ εναντίον περιπόλου κυανοκράνων του ΟΗΕ
- Ουκρανία: Ανταλάσσει drones, πυραύλους και συναφείς τεχνολογίες με MiG-29 από την Πολωνία
- Ουκρανία: Ο Τραμπ αποκαλύπτει ότι ειπώθηκαν «σκληρές κουβέντες» με Μακρόν, Στάρμερ και Μερτς
- Eurovision: O ΣΥΡΙΖΑ καλεί την Ελλάδα να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό τραγουδιού
- Η βαθμολογία στη League Phase του Champions League και η θέση του Ολυμπιακού


