Με Γκουίν αλλά χωρίς Τσαρτσαρή η προπόνηση του Παναθηναϊκού
Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με τον Παναθηναϊκό, ο Αρ Τι Γκουΐν πήγε στο ΟΑΚΑ και συναντήθηκε για πρώτη φορά με τους νέους συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ. Αντιθέτως, ο Κώστας Τσαρτσαρής αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο μηριαίο δικέφαλο του αριστερού ποδιού του, δεν προπονήθηκε και θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.
Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με τον Παναθηναϊκό, ο Αρ Τι Γκουΐν πήγε στο ΟΑΚΑ και συναντήθηκε για πρώτη φορά με τους νέους συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ.
Ο Αμερικανός άσος προπονήθηκε κανονικά και έδειξε έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ με τον Ίκαρο Καλλιθέας. Κανονικά προπονήθηκε και ο Στέφαν Λάσμε που όπως όλα δείχνουν θα είναι στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη.
Αντιθέτως, ο Κώστας Τσαρτσαρής αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο μηριαίο δικέφαλο του αριστερού ποδιού του, δεν προπονήθηκε και θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.
Ο επικεφαλής των Άγγλων διαιτητών, απολογήθηκε στην διοίκηση των reds για την σκανδαλώδη απόφαση του διαιτητή, Μίκαελ Σάλισμπερι να μετρήσει το γκολ του Κούνια