Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποστολή Μύκονος: το bachelor μας και ο Michael Jordan

Αποστολή Μύκονος: το bachelor μας και ο Michael Jordan

Ιωάννα Ζυμαρίτη Ποιος είπε ότι η Μύκονος είναι μόνο για καλοκαίρι; Μετά τη δική μας εμπειρία επιβεβαιώνουμε ότι αυτό το νησί δεν χάνει το κέφι του ποτέ. Βρεθήκαμε εκεί για μια πρόβα γλεντιού του επικείμενου γάμου της κολλητής μας και σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Θετική αύρα, μαγικές παραλίες, λαχταριστό φαγητό, αμείωτο κέφι και δροσερά κοκτέιλς […]

Ιωάννα Ζυμαρίτη

Ποιος είπε ότι η Μύκονος είναι μόνο για καλοκαίρι; Μετά τη δική μας εμπειρία επιβεβαιώνουμε ότι αυτό το νησί δεν χάνει το κέφι του ποτέ. Βρεθήκαμε εκεί για μια πρόβα γλεντιού του επικείμενου γάμου της κολλητής μας και σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα.
Θετική αύρα, μαγικές παραλίες, λαχταριστό φαγητό, αμείωτο κέφι και δροσερά κοκτέιλς είναι τα βασικά συστατικά επιτυχίας του κυκλαδίτικου αυτού νησιού. Δεν είναι τυχαίο που ο Michael Jordan το επέλεξε σαν ένα από τους σταθμούς του γαμήλιου ταξιδιού του με την δεύτερη σύζυγο του Yvette Prieto (δες σχετικό video εδώ).
Η δική μας εξόρμηση στο ασπρονήσι είχε ένα ακόμη πλεονέκτημα: την διαμονή μας στο συγκρότημα Mykonian Villa. Πάνω σε λόφο, κοντά στον κόλπο του Καλαφάτη, μόλις 9 χλμ. από το κέντρο της πόλης αποτέλεσε το δικό μας hot spot.
Η αφεντιά μας απόλαυσε 3 ημέρες στη Villa Azzuro: 4 δωμάτια το καθένα με το μπάνιο του και δυο διαφορετικά επίπεδα με ανεξάρτητες εισόδους ώστε να μην ενοχλούμε τις πιο «ήσυχες» και «φρόνιμες» της παρέας – εντός εισαγωγικών οι παραπάνω χαρακτηρισμοί, βέβαια, καθώς η Μύκονος είναι αδύνατον να μην σε παρασύρει στους δικού της ρυθμούς.
Σκηνή 1: Η μέρα ξεκινούσε με μια αναζωογονητική βουτιά στην πισίνα –ξυπνάς, μαγιό και μπλουμ. Όταν βρισκόσουν μέσα στην πισίνα στον ορίζοντα υπήρχε μόνο το απέραντο γαλάζιο –ουρανός και θάλασσα ένα: όνειρο. Δεν της δόθηκε τυχαία η ονομασία Azzuro αφού σημαίνει γαλάζιο στα ιταλικά.
Σκηνή 2: εμείς στην εξωτερική τραπεζαρία της τεράστιας «βεράντα» μας όπου απολαμβάνουμε το πρωινό μας ατενίζοντας την παραλία του Καλαφάτη. Ε, μετά από μια τόσο κουραστική διαδικασία (!) παίρναμε μια ανάσα ξαπλώνοντας σε μια από τις chaise longue στα διάφορα σημεία της βεράντας –κάτω από την πέργκολα, δίπλα στην πισίνα, πλάι στα επιβλητικούς φυσικούς βράχους. Κάθε θέση και διαφορετική θέα. Περιττό να πούμε ότι με δυσκολία αποχωριζόμασταν την βίλα μας για να ξεχυθούμε σε παραλίες και μπαράκια- ευτυχώς μας είχαν φτιάξει σούπερ πρόγραμμα οι υπεύθυνοι του σπιτιού, Θοδωρής και Γιώργος.
Σκηνή 3: δίπλα στο κύμα με δροσερούς χυμούς που όσο περνούσε η ώρα έδιναν την θέση τους σε δροσερά κοκτέιλς. Μουσική που μας παρέσυρε σε εντυπωσιακές χορευτικές φιγούρες και την νύφη να μεταδίδει σε ανοιχτή ακρόαση το γλέντι μας στον μέλλοντα σύζυγο σας. Και τα σφηνάκια να πέφτουν βροχή. Σουρεάλ σκηνικά! Οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κρατήθηκαν αυστηρά στο προσωπικό αρχείο της καθεμιάς. Omerta.
Σκηνή 4: Λίγο μετά τις 9 το βράδυ βρισκόμασταν και πάλι στο «σπιτικό» μας. Μας περίμενε ο προσωπικός μας σεφ με μοναδικές νοστιμιές για να πάρουμε δυνάμεις για τη συνέχεια του γλεντιού! Ε, αν δεν πας να τα πιεις στα σοκάκια της Μυκόνου στο bachelor weekend πότε θα πας!;
Σκηνή 5: Λίγο πριν ακουστούν τα πρώτα κοκόρια ανηφορίζαμε για την βίλα μας. Δεν υπήρχε περίπτωση να απολαμβάναμε την ανατολή του ηλίου πουθενά καλύτερα απ’ ό,τι στην πισίνα μας. Ναι, πάθαμε εμμονή με την πισίνα. Αν πάτε –να πάτε –θα καταλάβετε το γιατί. Ένα ακόμη κοκτέιλ πριν τον ύπνο επιβάλλεται. Δεν φταίγαμε εμείς. Μας παρέσυρε το πλήρως εξοπλισμένο pool bar –ήταν πειρασμός.
Σκηνή 6: Εμείς στο πλοίο να υποσχόμαστε ότι ένα τέτοιο τριήμερο θα πρέπει να επαναληφθεί. Χωρίς επίσημη αφορμή. Άλλωστε, η συγκεκριμένη εμπειρία μας αποτελεί το καλύτερο επιχείρημα επιστροφής.

gamos.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024