Στο «ψυγείο» Γιάχος και Τριτσώνης για τα… φαλτσοσφυρίγματα στον τελικό
Στο «ψυγείο» αναμένεται να μπουν οι διαιτητές Θανάσης Γιάχος και Σταύρος Τριτσώνης για τα «φαλτσοσφυρίγματά» τους στον τελικό Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και Αστέρα Τρίπολης.
Στο «ψυγείο» αναμένεται να μπουν οι διαιτητές Θανάσης Γιάχος και Σταύρος Τριτσώνης για τα «φαλτσοσφυρίγματά» τους στον τελικό Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και Αστέρα Τρίπολης.
Τα λάθη που έκαναν ήταν αρκετά και σημαντικά. Ο παρατηρητής του τελικού τα κετέγραψε και βαθμολόγησε τους δύο ρέφερι με πολύ χαμηλό βαθμό και έτσι είναι πολύ πιθανό να μην οριστούν σε κάποιο από τα επόμενα ματς μέχρι και την λήξη των πλέι-οφ.
Το σημαντικότερο λάθος τους σύμφωνα με τον παρατηρητή είναι ο μη καταλογισμός πέναλτι στη φάση του χεριού που κάνει ο Μανιάτης στο 68′ που σήμαινε και αποβολή του παίκτη του Ολυμπιακού.
Διαβάστε τα πρώτα σενάρια για τους υποψήφιους αντιπάλους του Ολυμπιακού ενόψει της συμμετοχής του στα προκριματικά του Champions League το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο Ολυμπιακός θα παίξει στα προκριματικά του Champions League κι έχει τον τρόπο για να «απογειώσει» την επόμενη σεζόν του, με μια πρόκριση στην League Phase της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης