Στα 86 της, η Γιοχάνα Κουές είναι η γιαγιά-λάστιχο
Εκ πρώτης όψεως μοιάζει με τη γιαγιά της διπλανής πόρτας. Όλα όμως αλλάζουν μόλις βάλει το κορμάκι της και ανέβει στο δίζυγο. Η Γιοχάνα Κουές, 86 ετών, έχει αναγνωριστεί από τα Ρεκόρ Guinness ως η γηραιότερη αθλήτρια ενόργανης στον κόσμο.
Εκ πρώτης όψεως μοιάζει με τη γιαγιά της διπλανής πόρτας. Όλα όμως αλλάζουν μόλις βάλει το κορμάκι της και ανέβει στο δίζυγο.
Η Γιοχάνα Κουές, 86 ετών, έχει αναγνωριστεί από τα Ρεκόρ Guinness ως η γηραιότερη αθλήτρια ενόργανης στον κόσμο.
Η γιαγιά-λάστιχο από τη Λειψία συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνες σε ηλικία 56 ετών. Είχε γεννηθεί σε οικογένεια αθλητών, παράτησε όμως την ενόργανη όταν παντρεύτηκε και έκανε παιδιά και ξανάρχισε τις προπονήσεις όταν πια είχε περάσει τα 50.
Χάρη στην αγέραστη δύναμη και ευλυγισία της, η Γιοχάνα Κουές είναι σήμερα όχι μόνο η γηραιότερη αθλήτρια της ενόργανης αλλά και μεγάλο αστέρι του YouTube.
Βίντεο για τη Γιοχάνα Κουάς από τα Ρεκόρ Guinness
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έβρος: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για το Σουφλί – Υπερχείλιση αναχώματος στο Τυχερό
- Σκαριόλο: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για το Κύπελλο – Πρέπει να βελτιώσουμε την ψυχολογία μας»
- Κινεί διαδικασίες αποφυλάκισης η Ρούλα Πισπιρίγκου – Θα περάσει από επιτροπή πιστοποίησης αναπηρίας
- «Είναι εδώ η Σουηδέζα;»: Νέα έγγραφα φωτίζουν τον ρόλο σκάουτερ μοντέλων στο δίκτυο επαφών του Τζέφρι Έπσταϊν
- Παπανδρέου για υποκλοπές: Πλήρη διαλεύκανση και τιμωρία όλων των υπευθύνων – όσο ψηλά κι αν βρίσκονται
- Telegram: Οι ρωσικές αρχές εξετάζουν τον αποκλεισμό πρόσβασης στην πλατφόρμα από τις αρχές Απριλίου
