Μάχη με τις φλόγες δίνουν 900 πυροσβέστες στην Καλιφόρνια
Μαίνεται για τρίτη μέρα η πυρκαγιά που ξέσπασε κατά μήκος της ακτής της Καλιφόρνια, βορειοδυτικά του Λος Άντζελες, απειλώντας χιλιάδες σπίτια. Τουλάχιστον 1.100 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις κατοικίες τους. Δείτε φωτογραφίες.
Μαίνεται για τρίτη μέρα η πυρκαγιά που ξέσπασε κατά μήκος της ακτής της Καλιφόρνια, βορειοδυτικά του Λος Άντζελες, απειλώντας χιλιάδες σπίτια. Τουλάχιστον 1.100 άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις κατοικίες τους.
Περίπου 900 πυροσβέστες κατάφεραν, τα ξημερώματα της Παρασκευής, να θέσουν υπό έλεγχο περίπου το 10% της πύρινης λαίλαπας, η οποία μέχρι στιγμής έχει κάψει 10.000 στρέμματα δάσους.
Αρκετά κτίρια και περίπου 15 σπίτια υπέστησαν σοβαρές ζημιές, ωστόσο, σύμφωνα με τις Αρχές, δεν έχουν αναφερθεί έως τώρα τραυματισμοί.
Οι επικεφαλής των πυροσβεστικών συνεργείων υπολογίζουν ότι η πυρκαγιά θα έχει τεθεί υπό πλήρη έλεγχο μέχρι τη Δευτέρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ώρα πληρωμών – Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους έως 13 Φεβρουαρίου
- Mega-Cancel: Το προσωπικό του πρώην πρίγκιπα Άντριου αρνείται να εργαστεί για αυτόν στη σκιά του σκανδάλου Έπσταϊν
- Πέπλο ομίχλης κάλυψε τη Θεσσαλονίκη – Καθυστερήσεις στις πτήσεις στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»
- Ποιοι πετάνε τη σκούφια τους στη Ρωσία με τα αρχεία Έπσταϊν
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Τα επόμενα βήματα και ο κίνδυνος απώλειας της ελληνικής ιθαγένειας
- Ο Ρονάλντο συνέχισε την «απεργία» του και ο κόσμος της Αλ Νασρ τον στήριξε (pics)




