Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο πιο ευτυχισμένος Βρετανός είναι 60άρης, γαλανομάτης και ονομάζεται Στηβ

Ο πιο ευτυχισμένος Βρετανός είναι 60άρης, γαλανομάτης και ονομάζεται Στηβ

Ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη Βρετανία βρέθηκε και κατά πάσα πιθανότητα ονομάζεται Στηβ. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε έρευνα που έγινε προκειμένου να βρεθεί ο πιο χαρούμενος άνθρωπος της Βρετανίας και κυρίως τα χαρακτηριστικά του. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, την μεγαλύτερη ευτυχία βιώνει ένας άνδρας γύρω στα 60, παντρεμένος, δάσκαλος, ονομάζεται Στηβ και ζει κοντά στο Εδιμβούργο. Πιθανότατα έχει γκρίζα μαλλιά, μπλε μάτια, φοράει γυαλιά και αγαπά να περνά χρόνο με την οικογένειά του και τους φίλους του.

Ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη Βρετανία εντοπίστηκε και κατά πάσα πιθανότητα το όνομά του είναι Στηβ.

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε έρευνα που έγινε προκειμένου να βρεθεί ο πιο χαρούμενος άνθρωπος της Βρετανίας και κυρίως τα χαρακτηριστικά του.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, την μεγαλύτερη ευτυχία βιώνει ένας άνδρας γύρω στα 60, παντρεμένος, δάσκαλος, ονομάζεται Στηβ και ζει κοντά στο Εδιμβούργο. Πιθανότατα έχει γκρίζα μαλλιά, μπλε μάτια, φοράει γυαλιά και αγαπά να περνά χρόνο με την οικογένειά του και τους φίλους του.

Γυναίκες με ονόματα όπως Τίνα και Ρεμπέκα και άνδρες που ονομάζονται Γκάρι και Κρις συνήθως είναι μελαγχολικοί και κατηφείς, ενώ άνθρωποι με ονόματα όπως Τομ, Γουέντι και Μαίρη εντάσσονται στην πιο.. χαρούμενη κατηγορία.

Σύμφωνα με τους ερευνητές οι άνδρες είναι πιο χαρούμενοι από τις γυναίκες, ενώ οι εργένηδες τείνουν να μην είναι τόσο ευτυχισμένοι όσο οι παντρεμένοι.

«Οι ώριμοι άνθρωποι γύρω στα 60 και 70 είναι πιο χαρούμενοι σε σύγκριση με τους 20άρηδες» υποστηρίζει η έρευνα.

Το Σάουθάμπτον, το Κάρντιφ και το Εδιμβούργο βρίσκονται στην κορυφή της λίστας με τα πιο χαρούμενα μέρη στη Βρετανία, ενώ Νιουκαστλ, Λίβερπουλ και Νόργουιτς είναι τα πιο… δυστυχισμένα μέρη.

Τα πιο χαρούμενα γυναικεία ονόματα είναι Γουέντι, Λίσλεϊ, Σάντρα, Άν και Μαίρη. Τα πιο… μίζερα είναι Τίνα, Ρεμπέκα, Άλισον, Καρολάιν και Έμμα.

Για τους άνδρες, τα πιο χαρούμενα ονόματα είναι Στηβ, Νόρμαν, Τομ, Άλαν και Κέν, ενώ αυτοί που ονομάζονται Γκάρι, Κρις, Μάικ, Μαρκ και Ίαν είναι συνήθως πιο μελαγχολικοί.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024