Άκυρη η επίδοση των κατηγορητηρίων στον Βγενόπουλο για τα αξιόγραφα της Λαϊκής
Νομικά άκυρη έκρινε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου την επίδοση των κατηγορητηρίων στον Ανδρέα Βγενόπουλο και τον Ευθ.Μπουλούτα, σχετικά με την ποινική υπόθεση που ήγειρε ιδιώτης κάτοχος αξιογράφων της Λαϊκής Τράπεζας.
Νομικά άκυρη έκρινε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου την επίδοση των κατηγορητηρίων στον Ανδρέα Βγενόπουλο και τον Ευθ.Μπουλούτα, σχετικά με την ποινική υπόθεση που ήγειρε ιδιώτης κάτοχος αξιογράφων της Λαϊκής Τράπεζας.
Είναι η πρώτη εκδίκαση αυτού του είδους, που εκδικάζεται ενώπιον της κυπριακής Δικαιοσύνης.
Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, στην επίδοση των κατηγορητηρίων δεν τηρήθηκαν οι προϋποθέσεις που πηγάζουν από τη διμερή συμφωνία Ελλάδας και Κύπρου.
Το δικαστήριο όρισε νέα ημερομηνία επίδοσης των κατηγορητηρίων για τον Ανδρέα Βγενόπουλο και τον Ευθύμιο Μπουλούτα, οι οποίο θα πρέπει να παρουσιαστούν ενώπιόν του στις 26 Ιουνίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τέξας: Πατέρας έσωσε την 15χρονη κόρη του που είχε απαχθεί αφού παρακολούθησε την τοποθεσία του τηλεφώνου της
- Γιατί μια επίθεση της Κίνας στην Ταϊβάν πρέπει να ανησυχεί την Ιαπωνία
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (29/12): Πού θα δείτε τα ματς των Ελ Κααμπί και Σαλάχ για το Κόπα Άφρικα
- Από το σεξ απίλ έως την ακροδεξιά, η Μπριζίτ Μπαρντό συμβόλιζε μια Γαλλία σε μετάβαση
- Αντρέας Γεωργίου: Η βόλτα στη θάλασσα με την 4 μηνών κορούλα του
- Κεντρική Μακεδονία: Σοβαρά προβλήματα από τους θυελλώδεις ανέμους
