Προφυλακιστέος ένας από τους κατηγορούμενος για το κύκλωμα φαρμάκων
Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή οι απολογίες των 11 συλληφθέντων που κατηγορούνται για συμμετοχή στο κύκλωμα παράνομης διακίνησης φαρμακευτικών σκευασμάτων που εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη. Μόνο ένας ιατρικός επισκέπτης, ο οποίος φέρεται να ήταν ο «εγκέφαλος» της συμμορίας κρίθηκε προφυλακιστέος.
Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή οι απολογίες των 11 συλληφθέντων που κατηγορούνται για συμμετοχή στο κύκλωμα παράνομης διακίνησης φαρμακευτικών σκευασμάτων που εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη.
Από το σύνολο των κατηγορουμένων που κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις στη Β’ ειδική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, μόνο ένας κρίθηκε προφυλακιστέος.
Πρόκειται για έναν ιατρικό επισκέπτη, ο οποίος φέρεται να ήταν ο «εγκέφαλος» της εγκληματικής οργάνωσης. Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι, μεταξύ αυτών τρεις γιατροί, αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή, κατά περίπτωση, του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης εξόδου και της καταβολής χρηματικής εγγύησης από 5 έως 20 χιλιάδες ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σύνοδος στο Νταβός: Ο Τραμπ προσγειώθηκε στη Ζυρίχη – Διπλωματικός πυρετός ενόψει της ομιλίας του
- Τι αλλάζει στη χρηματοδότηση του γαλλικού κινηματογράφου και γιατί έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις
- Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους ορισμούς για την 18η αγωνιστική της Super League: Σιδηρόπουλος στο Καραϊσκάκη, Ευαγγέλου στην Τρίπολη
- Mercosur: «Στον πάγο» η συμφωνία – Παραπέμπεται στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο
- Πάνω από τριάντα πόντοι το ύψος του χιονιού στο Μουζάκι-Συστάσεις της Δημοτικής Αρχής στους πολίτες
- Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 24χρονος που παρέσυρε και σκότωσε 27χρονη δύο μέρες πριν τον γάμο της
