Την Κυριακή 28 Απριλίου 2013, πραγματοποιείται το 2ο Φεστιβάλ Therapy Planet ψυχοθεραπείας, εναλλακτικών θεραπειών και μεθόδων προσωπικής ανάπτυξης, στην Αθήνα, με ελεύθερη είσοδο.

Στο Ξενοδοχείο Divani Caravel (Λεωφόρος Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα 161 21, τηλ. 210-3620020,  6946100292, 6934057729) από τις 9:00 π.μ ως τις 22:00 μ.μ., επιστήμονες από το χώρο της ιατρικής, της ψυχολογίας και των εναλλακτικών θεραπειών, συγκεντρώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν στο κοινό τρόπους να ξεπεραστεί το αδιέξοδο και η θλίψη που μαστίζει την καθημερινότητά μας.

Σκοπός του Φεστιβάλ είναι να ενημερώσει τόσο το ευρύ κοινό όσο και τους επαγγελματίες του χώρου για τις πρόσφατες εξελίξεις και τάσεις στο χώρο της Ψυχοθεραπείας και των Εναλλακτικών Θεραπειών. Να προτείνει τρόπους και μεθόδους με υγεία, ενέργεια, ευεξία και αισιοδοξία. Το 2ο Φεστιβάλ Therapy Planet είναι ουσιαστικά μια γιορτή, όπου θα μοιραστούν γνώσεις και εμπειρίες.

Στο ολοήμερο φεστιβάλ θα υπάρχουν ομιλίες, βιωματικά εργαστήρια, σεμινάρια και ανοιχτές συζητήσεις σε 5 αίθουσες ομιλιών και 2 εκθεσιακούς χώρους του ξενοδοχείου με περίπου 70 ομιλητές από τον χώρο των Φυσικών και Εναλλακτικών Θεραπειών, της Ψυχοθεραπείας και της Προσωπικής Ανάπτυξης.

Ακόμα, μπορείτε να λάβετε μέρος στα βιωματικά εργαστήρια των εισηγητών που θα είναι επικεντρωμένα στις παραδοσιακές και νέες τεχνικές στην θεραπεία και την ευεξία, αλλά και να ενημερωθείτε από περίπου 50 ειδικούς για τις υπηρεσίες θεραπείας και εκπαίδευσης.

Τέλος μπορείτε  να δείτε από κοντά όλα τα παραδοσιακά και νέα προϊόντα, καθώς και τις πιο πρόσφατες τεχνολογικά συσκευές υγείας και ευεξίας.

health.in.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο