«Έφερα το ευρώ στην Ελλάδα, θα το έκανα ξανά» λέει ο Γ.Παπαντωνίου
Στους κινδύνους που συνεπάγονται για την Ελλάδα το διασπασμένο και αδύναμο πολιτικό σύστημα και οι επικείμενες γερμανικές εκλογές αναφέρεται ο πρώην υπουργός Εθνικής Οικονομίας κ. Γ. Παπαντωνίου σε άρθρο του στο περιοδικό Foreign Affairs. Το άρθρο τιτλοφορείται: «Έφερα το ευρώ στην Ελλάδα ... Και θα ήθελα να το κάνω ξανά».
Στους κινδύνους που συνεπάγονται για την Ελλάδα το διασπασμένο και αδύναμο πολιτικό σύστημα και οι επικείμενες γερμανικές εκλογές αναφέρεται ο πρώην υπουργός Εθνικής Οικονομίας κ. Γ. Παπαντωνίου σε άρθρο του στο περιοδικό Foreign Affairs.
Στο άρθρο που τιτλοφορείται «Έφερα το ευρώ στην Ελλάδα … Και θα ήθελα να το κάνω ξανά» ο κ. Παπαντωνίου αναφέρεται στις προϋποθέσεις υπό τις οποίες η Ελλάδα μπορεί να επιβιώσει στην Ευρωζώνη.
Όπως τονίζει, αυτό θα εξαρτηθεί αφενός από το εάν το πολιτικό σύστημα της χώρας, θα βρει τη δύναμη να κάνει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις και αφετέρου από το κατά πόσον η Ευρωζώνη θα αναμορφώσει τις πολιτικές της υιοθετώντας μια στρατηγική για την ανάπτυξη και θα κινηθεί πιο τολμηρά στο δρόμο προς την ενοποίηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παρακεταμόλη στην εγκυμοσύνη: Μεγάλη μελέτη καταρρίπτει τους ισχυρισμούς Τραμπ
- Άφαντη για 12η ημέρα η Λόρα – Η απάντηση της οικογένειας για τα όσα ακούγονται περί βίας
- Πέσιτς: «Αυτό που κάνει η Euroleague είναι καταστροφικό»
- Meteo: 294 νεκροί από ακραία καιρικά φαινόμενα σε 25 χρόνια – 633 επεισόδια με κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις
- Τραμπ: «Φίλε δεν καταλαβαίνω τι κάνεις με τη Γροιλανδία» – Ο αμερικανός φέρνει στο φως προσωπικά μηνύματα του Μακρόν
- Σάντος: «Σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός»