
Το πολυνομοσχέδιο στο επίκεντρο του Υπουργικού Συμβουλίου
Χωρίς την παρουσία του υπουργού Διοικητικής Αντώνη Μανιτάκη, ο οποίος είναι ασθενής, άρχισε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Πέμπτης η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Κυρίαρχο αναμένεται να είναι το θέμα του πολυνομοσχεδίου, το οποίο κατατίθεται εντός της ημέρας στη Βουλή και στόχος είναι να έχει ψηφιστεί μέχρι την ερχόμενη Κυριακή.
Χωρίς την παρουσία του υπουργού Διοικητικής Αντώνη Μανιτάκη, ο οποίος είναι ασθενής, άρχισε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Πέμπτης η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.
Συνεδριάζει το απόγευμα υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, το Υπουργικό Συμβούλιο.
Ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει τον απολογισμό του τριμήνου και συγχρόνως θα δώσει και το στίγμα για τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης.
Κυρίαρχο αναμένεται να είναι το θέμα του πολυνομοσχεδίου, το οποίο κατατίθεται εντός της ημέρας στη Βουλή και στόχος είναι να έχει ψηφιστεί μέχρι την ερχόμενη Κυριακή.
Στη συνεδρίαση θα γίνει και η επιλογή αντιπροέδρων του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.
Λόγω της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου αναβάλλεται η τακτική συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΣΥΡΙΖΑ: Εκτός ΚΟ ο Παύλος Πολάκης με απόφαση του Σωκράτη Φάμελλου
- Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας που παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία στο Κορδελιό
- Tα δάκρυα συγκίνησης του Τζον Τραβόλτα από τις Κάννες
- Super League: Live η κρίσιμη 9η αγωνιστική των play out
- Θεσσαλονίκη: Άγρια επεισόδια με τραυματισμούς και προσαγωγές σε ποντιακό γλέντι – Βίντεο ντοκουμέντο
- Τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έλαμψαν στο Ολυμπιακό Χωριό: Μπάσκετ, Fair Play και αξίες για μια ζωή (pics, vids)

