Τελευταία ευκαιρία από τον ΟΑΕΕ για την αλλαγή ασφαλιστικής κατηγορίας
Μία τελευταία ευκαιρία στους συνεπείς ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ, οι οποίοι είχαν χάσει το δικαίωμα για κατάταξη σε κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία, δίνεται με απόφαση του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση.
Μία τελευταία ευκαιρία στους συνεπείς ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ, οι οποίοι είχαν χάσει το δικαίωμα για κατάταξη σε κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία, δίνεται με απόφαση του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου την Πέμπτη, τροποποιείται και συμπληρώνεται η προηγούμενη υπουργική απόφαση Φ80000/10255/334/06.06.2012 (ΦΕΚ 1849/τ.Β’/13.06.2012) η οποία έδινε την δυνατότητα επιλογής κατώτερης ασφαλιστικής κατηγορίας με την βούληση του ασφαλισμένου.
Παρέχεται, δηλαδή, σε ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ που κατετάγησαν σε κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία από 13 Ιουνίου 2012 και μέχρι τη δημοσίευση της παρούσας, αλλά απώλεσαν για οποιοδήποτε λόγο το δικαίωμά τους, μία τελευταία ευκαιρία να επανέλθουν στην ασφαλιστική κατηγορία της προηγούμενης επιλογής τους, εφόσον συντρέχουν και όλοι οι σχετικοί όροι και οι προϋποθέσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Απίστευτος Καραλής, «πέταξε» στα 6,17μ. κι έγινε το Νο2 όλων των εποχών στο επί κοντώ!@
- Η Μεγάλη Βρετανία δεν θα συμμετέχει σε επιθέσεις κατά του Ιράν όπως ανακοίνωσε ο Κιρ Στάρμερ
- Οι χάρτες των επιθέσεων των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν και των αντιποίνων της Τεχεράνης
- Θέλετε να αποδράσετε μακριά από τα αυτοκίνητα; Αυτοί είναι οι καλύτεροι προορισμοί στην Ευρώπη
- Ο ηγέτης των Χούθι καταδικάζει τις επιθέσεις – «Το Ιράν έχει το δικαίωμα να χτυπήσει αμερικανικές βάσεις»
- Ανακοίνωση της κυβέρνησης του Ισραήλ για το κοινό εν μέσω πολεμικών επιχειρήσεων

