Προσαγωγές και μία σύλληψη μετά τη συμπλοκή αντεξουσιαστών και χρυσαυγιτών
Σε 18 προσαγωγές και μία σύλληψη προχώρησε η αστυνομία στην Πάτρα, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας μεταξύ αντεξουσιαστών και χρυσαυγιτών στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Υψηλών Αλωνίων.
Σε 18 προσαγωγές και μία σύλληψη προχώρησε η αστυνομία στην Πάτρα, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας μεταξύ αντεξουσιαστών και χρυσαυγιτών στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Υψηλών Αλωνίων.
Ο συλληφθείς, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι ένας 30χρονος αλλοδαπός, ο οποίος πρόσφατα είχε αποφυλακιστεί.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ομάδα ατόμων από τον αντεξουσιαστικό χώρο πέρασε έξω από κατάστημα εστίασης που βρίσκεται στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων, στο οποίο θεωρεί ότι συχνάζουν μέλη της Χρυσής Αυγής.
Στη συνέχεια ακολούθησε φραστικό επεισόδιο, που εξελίχθηκε σε πετροπόλεμο. Οι αντεξουσιαστές φεύγοντας από την πλατεία συγκεντρώθηκαν έξω από το «Μαραγκοπούλειο» κτίριο που τελεί υπό κατάληψη. Αμέσως μετά επενέβησαν αστυνομικές δυνάμεις και έκαναν χρήση χημικών, ενώ οι αντεξουσιαστές άναψαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων.
Τις πρώτες πρωινές ώρες η ένταση εκτονώθηκε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, από τα επεισόδια προκλήθηκαν φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι δείχνουν οι κυλιόμενες μετρήσεις
- Νότια Κορέα: 10 νεκροί και 60 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε εργοστάσιο κατασκευής ανταλλακτικών αυτοκινήτων
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Γιορτή σήμερα 21 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο

