Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σε καραντίνα η ...μαϊμού του Τζάστιν Μπίμπερ

Σε καραντίνα η …μαϊμού του Τζάστιν Μπίμπερ

Σε καραντίνα έθεσαν οι αρχές του αεροδρομίου του Μονάχου την μαϊμού του Τζάστιν Μπίμπερ κατά την άφιξη του διάσημου ποπ τραγουδιστή στην πόλη. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των τελωνειακών υπηρεσιών του αεροδρομίου, η μαϊμού δεν έφερε τα απαραίτητα πιστοποιητικά όσον αφορά την υγεία των ζώων και τον σεβασμό των κανονισμών προστασίας των ειδών.

Σε καραντίνα έθεσαν οι αρχές του αεροδρομίου του Μονάχου την μαϊμού του Τζάστιν Μπίμπερ, και όχι του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ όπως μετέδωσε αρχικά το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά την άφιξη του διάσημου ποπ τραγουδιστή στην πόλη.

Ο εκπρόσωπος των τελωνειακών υπηρεσιών του αεροδρομίου Τόμας Μάιστερ διευκρίνισε ότι η μαϊμού τέθηκε σε καραντίνα καθώς δεν έφερε τα απαραίτητα πιστοποιητικά όσον αφορά την υγεία των ζώων και τον σεβασμό των κανονισμών προστασίας των ειδών.

Μολονότι βρέθηκε χωρίς το αγαπημένο του κατοικίδιο, ο Μπίμπερ καταχειροκροτήθηκε την Πέμπτη το βράδυ από τους περίπου 11.500 θαυμαστές του που παρακολούθησαν την συναυλία του στο Μόναχο, ενώ την Κυριακή αναμένεται να εμφανιστεί στο Βερολίνο στο πλαίσιο περιοδείας του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024