Η ΕΕΑ ζητά αφαίρεση βαθμών από την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟ
Με αφαίρεση βαθμών κινδυνεύει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, μετά από σχετική απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η ΕΕΑ εξέτασε τη σχετική αίτηση των πρώην αθλητών του «τριφυλλιού» Ανδρέα Ανδρεάδη και Ζόρντι Γκενς και αποφάσισε να συντάξει έκθεση περί αφαίρεσης βαθμών από τους «πράσινους».
Με αφαίρεση βαθμών κινδυνεύει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, μετά από σχετική απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Η ΕΕΑ εξέτασε τη σχετική αίτηση των πρώην αθλητών του «τριφυλλιού» Ανδρέα Ανδρεάδη και Ζόρντι Γκενς και αποφάσισε να συντάξει έκθεση περί αφαίρεσης βαθμών από τους «πράσινους».
Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού θα τεθεί προς έγκριση στον αθλητικό δικαστή που θα κληθεί να επικυρώσει τις ποινές μηδενισμού.
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε δύσκολη θέση, σχεδόν ανάλλογη με αυτή του Ηρακλή, ο οποίος έχει μηδενιστεί και από τον αθλητικό δικαστή και στις 4 Απριλίου θα εκδικαστεί η έφεση του στο ΑΣΕΑΔ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Μαρία Καρυστιανού θέλει να γυρίσει τις γυναίκες πενήντα χρόνια πίσω
- Συγκλονίζει ο Πολονάρα: Επέστρεψε στο γήπεδο και αποθεώθηκε (vids)
- Η Ιωάννα Καρέλια θα στηρίξει αθλητές για να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Αντζελες
- Ισπανία: Τα μοιραία 20 δευτερόλεπτα ανάμεσα στον πρώτο εκτροχιασμό και τη σύγκρουση – Τι καταγγέλλουν οι μηχανοδηγοί
- Ιράν: Γιατί είναι δύσκολη η πολιτική αλλαγή – Οι διαιρέσεις της αντιπολίτευσης και ο ρόλος του Παχλαβί
- Το τέλος της καπνοδόχου; «Στοπ» σε τζάκια και ξυλόσομπες βάζουν οι ευρωπαϊκές πόλεις



