Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου βρέθηκε και φέτος στην Διεθνή Έκθεση Οίνων και Αποσταγμάτων ProWein, με σκοπό να ευχαριστήσει τους φίλους του από κάθε γωνιά της γης, αλλά και να αποκτήσει νέους.

Η Διεθνής Έκθεση Οίνων και Αποσταγμάτων ProWeinπραγματοποιείται στο Düsseldorf της Γερμανίας για πάνω από 20 χρόνια. Η φετινή διοργάνωση, έλαβε χώρα μεταξύ 24 και 26 Μαρτίου και μπορεί δίκαια να θεωρηθεί άκρως επιτυχημένη, καθώς συγκέντρωσε 4.783 εκθέτες από 48 χώρες και περισσότερους από 44.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο, αυξάνοντας για μια ακόμα φορά την επισκεψιμότητά της.

Το γεμάτο Ελλάδα περίπτερο του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου αποτέλεσε σημείο συνάντησης για τους περισσότερους από τους επισκέπτες αλλά και για πολλούς από τους συμμετέχοντες. Ο αριθμός των ανθρώπων που πέρασαν από το περίπτερο του Ούζου Πλωμαρίου αποτέλεσε έμπρακτη απόδειξη της πετυχημένης πορείας του, αλλά και επιβεβαίωση του στόχου – οράματος της Ποτοποιίας Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, αφού το 40% της συνολικής παραγωγής της διατίθεται σήμερα σε περισσότερες από 30 χώρες του εξωτερικού.

Σχολιάζοντας τη συμμετοχή του Ούζου Πλωμαρίου στη φετινή ProWein, ο κ. Νίκος Καλογιάννης, Πρόεδρος της Ποτοποιίας Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, ανέφερε: «Έπειτα από μια μακρόχρονη πορεία της Ποτοποιίας Πλωμαρίου, 120 σχεδόν ετών, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι το ούζο αποτελεί μια σταθερή αξία και αφορμή για συνάντηση τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους ξένους φίλους του. Χάρη και στη δική μας συμβολή, με τη δυναμική παρουσία του Ούζου Πλωμαρίου στο εξωτερικό, το ούζο είναι σήμερα ένα διεθνώς καταξιωμένο απόσταγμα, ενώ είναι κοινά παραδεκτό πως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλα δημοφιλή ποτά, όπως η βότκα και το τζιν, γεγονός που μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία».