Μαθητής δημοτικού λιποθύμησε από την πείνα μπροστά σε γονείς και φίλους του
Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πάτρας το περιστατικό που σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη σε κεντρικό δρόμο της περιοχής Οβρυά. Σύμφωνα με το patrastimes.gr., μαθητής δημοτικού λιποθύμησε την ώρα που πήγαινε στο σχολείο, μπροστά στα μάτια συμμαθητών του και γονέων, και όταν συνήλθε είπε ότι είχε να φάει δύο ημέρες.
Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πάτρας το περιστατικό που σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη σε κεντρικό δρόμο της περιοχής Οβρυά.
Σύμφωνα με το patrastimes.gr., μαθητής δημοτικού λιποθύμησε την ώρα που πήγαινε σχολείο, μπροστά στα μάτια συμμαθητών του και γονέων, και όταν συνήλθε είπε ότι είχε να φάει δύο ημέρες, καθώς οι γονείς του αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα στοιχειώδη για την διατροφή της οικογένειας.
Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε εάν πονάει και τι νιώθει, το παιδί απάντησε ότι «έχει να φάει δυο ημέρες και ότι στο στόμα του έχει βάλει μόνο λίγο γάλα».
Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά τροφίμων τα οποία με διακριτικό τρόπο θα δοθούν στην οικογένεια του αγοριού, οι γονείς του οποίου πριν ξεσπάσει η κρίση είχαν ένα καλό εισόδημα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Νετανιάχου καλεί τους Ευρωπαίους ηγέτες να τον ακολουθήσουν στον πόλεμο κατά του Ιράν – Η αναφορά στην Κύπρο
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο
- Forbes: Ποιοι είναι οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί του Χόλιγουντ – Ποιος στην πρώτη θέση
- Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής – Εντοπίστηκε μαχαιρωμένος
- Τσαγκαράκης: «Εγώ τηλεφώνησα στην αστυνομία» – Ο άνθρωπος που ενημέρωσε τις Αρχές
- ΣΥΡΙΖΑ: Η ζημιά στην οικονομία μεγαλώνει και η κυβέρνηση απουσιάζει