Αιφνιδιαστική εντολή για έλεγχο στο ταμείο έδωσε ο δήμαρχος Ηρακλείου
Εντολή για ελεγχο στα οικονομικά του δήμου έδωσε αιφνιδιαστικά τη Δευτέρα ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης, ζητώντας από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να μπουν ορκωτοί λογιστές και να κάνουν φύλλο και φτερό το ταμείο. Η απόφαση του κ. Κουράκη φαίνεται να σχετίζεται με την πολιτική συγκυρία και τη συκοφάντηση, όπως λέει ο ίδιος, της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και με την πρόθεσή του να κλείσουν εκκρεμότητες πολλών χρόνων.
Εντολή για ελεγχο στα οικονομικά του δήμου έδωσε αιφνιδιαστικά τη Δευτέρα ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης, ζητώντας από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να μπουν ορκωτοί λογιστές και να κάνουν φύλλο και φτερό το ταμείο.
Όπως αναφέρει το cretalive.gr, η απόφαση του κ. Κουράκη φαίνεται να σχετίζεται με την πολιτική συγκυρία και τη συκοφάντηση, όπως λέει ο ίδιος, της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και με την πρόθεσή του να κλείσουν εκκρεμότητες πολλών χρόνων.
«Να φέρουμε ορκωτούς λογιστές και να δούμε τα πάντα. Τιμολόγια, εξτρέ, τα πραγματικά στοιχεία που έχουμε. Να ταυτοποιήσουμε ότι μας λένε. Πληρώθηκε το ΙΚΑ; ΝΑ το τσεκάρουμε. Τι έχει πληρωθεί και τι όχι» ανέφερε ο δήμαρχος, επισημαίνοντας ότι με τον ενδελεχή έλεγχο θα φανεί και τι οφείλει ο δήμος, τι του οφείλουν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ξεκάθαρος ο Σλοτ για την ήττα από την Παρί: «Ήμασταν τυχεροί που χάσαμε μόνο με 2-0»
- Το Πάσχα σε μια άλλη, παλιά Κρήτη: Μνήμες, έθιμα και μια κοινότητα δεμένη σαν οικογένεια
- Μαρούσι: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη που μαχαίρωσε ανήλικο
- Η μεγάλη επιστροφή του Ταϊρίς Χαλιμπέρτον μετά από 10 μήνες
- Μεξικό: Αδιανόητος καβγάς πάνω από φέρετρο – Ερωμένες διαπίστωσαν ότι έκλαιγαν τον ίδιο άντρα
- Πάσχα: Ήθη, έθιμα και δοξασίες στη δυτική Θεσσαλία τη Μεγάλη Πέμπτη – Το βάψιμο αυγών με κρεμμυδόφυλλα

