Αιφνιδιαστική εντολή για έλεγχο στο ταμείο έδωσε ο δήμαρχος Ηρακλείου
Εντολή για ελεγχο στα οικονομικά του δήμου έδωσε αιφνιδιαστικά τη Δευτέρα ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης, ζητώντας από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να μπουν ορκωτοί λογιστές και να κάνουν φύλλο και φτερό το ταμείο. Η απόφαση του κ. Κουράκη φαίνεται να σχετίζεται με την πολιτική συγκυρία και τη συκοφάντηση, όπως λέει ο ίδιος, της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και με την πρόθεσή του να κλείσουν εκκρεμότητες πολλών χρόνων.
Εντολή για ελεγχο στα οικονομικά του δήμου έδωσε αιφνιδιαστικά τη Δευτέρα ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης, ζητώντας από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να μπουν ορκωτοί λογιστές και να κάνουν φύλλο και φτερό το ταμείο.
Όπως αναφέρει το cretalive.gr, η απόφαση του κ. Κουράκη φαίνεται να σχετίζεται με την πολιτική συγκυρία και τη συκοφάντηση, όπως λέει ο ίδιος, της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και με την πρόθεσή του να κλείσουν εκκρεμότητες πολλών χρόνων.
«Να φέρουμε ορκωτούς λογιστές και να δούμε τα πάντα. Τιμολόγια, εξτρέ, τα πραγματικά στοιχεία που έχουμε. Να ταυτοποιήσουμε ότι μας λένε. Πληρώθηκε το ΙΚΑ; ΝΑ το τσεκάρουμε. Τι έχει πληρωθεί και τι όχι» ανέφερε ο δήμαρχος, επισημαίνοντας ότι με τον ενδελεχή έλεγχο θα φανεί και τι οφείλει ο δήμος, τι του οφείλουν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αργεντινή: Το Κογκρέσο ενέκρινε τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης Μιλέι
- Περού: Δολοφονία δημοσιογράφου, η τέταρτη από την αρχή του έτους – Είχε αποκαλύψει σκάνδαλο διαφθοράς
- Σομαλιλάνδη: Δεν σκοπεύει να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της, λέει ο Τραμπ
- Βόρεια Κορέα: Σφυρηλατήθηκαν «δεσμοί αίματος» με τη Ρωσία, λέει ο Κιμ σε ευχετήριο μήνυμά του στον Πούτιν
- Νιγηρία: Με πυραύλους από drones MQ-9 Reaper οι επιδρομές των ΗΠΑ εναντίον των τζιχαντιστών
- Σομαλιλάνδη: «Επικίνδυνο προηγούμενο» η αναγνώρισή της από το Ισραήλ, προειδοποιεί η Αφρικανική Ενωση