Υψηλές απώλειες στο Χρηματιστήριο τη Δευτέρα
Αρνητικό κλίμα επικρατεί στο Χρηματιστήριο τη Δευτέρα, με τον γενικό δείκτη να υποχωρεί προς τα επίπεδα των 930 μονάδων, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε ρευστοποιήσεις σε όλο σεδόν το φάσμα της αγοράς
Πτωτικές τάσεις επικρατούν στο Χρηματιστήριο τη Δευτέρα, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε ρευστοποιήσεις σε όλο σεδόν το φάσμα της αγοράς.
Στις 15:40 ο γενικός δείκτης σημείωνε πτώση 1,98% στις 933,50 μονάδες και η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα 27 εκατ. ευρώ περίπου.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης κατέγραφε απώλειες 1,90% και ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ήταν χαμηλότερα κατά 2,47%.
Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών υποχωρούσε κατά 0,15%.
Ανοδικά κινούνταν 37 μετοχές, 110 πτωτικά και 12 παρέμεναν σταθερές.
Στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια επικρατούν πτωτικές τάσεις, ενώ μεικτό άνοιγμα της συνεδρίασης στη Γουόλ Στριτ δείχνουν τα futures.
Στο Λονδίνο, ο FTSE 100 ήταν υψηλότερα κατά 0,17%, στο Παρίσι ο CAC 40 σημείωνε απώλειες 0,27% και στη Φρανκφούρτη ο DAX υποχωρούσε κατά 0,20%.
Στην Ισπανία, το χρηματιστήριο σημείωνε πτώση 1,16% και στην Ιταλία 0,57%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΣΥΡΙΖΑ: Οι κτηνοτρόφοι στη Λέσβο πληρώνουν την κυβερνητική ανεπάρκεια
- Η ακρίβεια καλπάζει, η κυβέρνηση… μελετά τα μέτρα που πρέπει να παρθούν
- Ο Γιώργος Κοροπούλης και οι «Αναμνήσεις από τη ζωή του Παπαδιαμάντη» ως αντίδοτο στη γενικευμένη λήθη
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Για την πρόκριση οι «πράσινες», για να μείνουν στο κόλπο οι «ερυθρόλευκες»
- Θεσσαλονίκη: Aπολογείται σήμερα ο 19χρονος που ήταν παρών στη δολοφονία του Κλεομένη στη Καλαμαριά
- Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο μπερές της «Υπολοχαγού Νατάσσα» έγινε έκθεμα σε μουσείο


